مینی تارت نارگیلی

زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

زمان پخت : ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۱۴ عدد مینی تارت نارگیلی

کره ذوب شده

۱۴۰ گرم

پودر شکر الک شده

۷ ق غ

شیر

۲ ق غ

تخم مرغ

۲ عدد

آرد الک شده

۲ فنجان معادل ۲۴۰ گرم

مواد میانی

کره

۶۰ گرم

شیر

نصف فنجان معادل ۱۲۰ میلی لیتر

پودر شکر

۱ و یک چهارم فنجان معادل ۱۵۰ گرم

نمک

۱ پینچ

نارگیل رنده شده

۱  نیم فنجان معادل ۱۶۰ گرم

تخم مرغ زده شده

۴ عدد

خامه قنادی

۶ ق غ

پودر کاستارد

۴ ق غ

عصاره وانیل

۱ و نیم ق چ

بکینگ پودر

۱ ق چ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه مینی تارت نارگیلی آشنا میکنیم .

کره ذوب شده و پودر شکر را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا یکدست شود . شیر و ۶ ق غ تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید .

آرد را در دو مرحله اضافه کرده مخلوط نمایید  خمیر کم کم شروع به ضخیم شدن میکند میتوایندب ا استفاده از دم قاشق خمیر را تکه تکه کنید تا حالت خرده اید بگید و بقیه ی ارد بهتر به خوردش برود . مطابق تصویر.

حالا خمیر را جمع کرده در پلاستیک بپیچید  و در یخچال بگذارید استراحت کند و مشغول تهیه مواد میانی شوید .

تابه ای را روی حرارت ملایم گذاشه کره ، سیر ، پودر شکر و نمک را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید و هم بزنید تا کره ذوب شده و مخلوط شروع به جوشیدن کند .

شعله را خاموش کرده نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و حدود ۲۰ – ۳۰ دقیقه کناری بگذارید خنک شود .

وقتی مواد نارگیلی سرد شد ۴ عدد تخم مرغ زده شده به همراه تخم مرغ هایی که از خمیر اضافه آمده بود را به آنها اضافه کیده هم بزنید تا یکدست شود سپس خامه ، کاستارد وعصاره وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شوند و رویشان را پوشانده نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده خودشان را بگیرند .

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

خمیر تارت را از یخچال درآورده و کمی ورز دهید و سپس با وردنه تا جایی که امکان دارد بازش کنید . بهتر است خمیر را نصف کرده نیمی از آن را در یخچال بگذارید و با نیمه ی دیگر کار کنید تا تمام شود  . خمیر را به اندازه ی قالب های مینی تارت به شکل دایره برش زده  ( میتونید از قالب های کاپ کیک هم برای درست کردن این مینی تارت ها استفاده کنید ) و اگر قالب نچسب نبود چربش کرده و خمیر را داخل قالب ها گذاشته و با دست فرم دهید و با چنگال یک سوراخ کف خمیر ایجاد کنید که موقع پخت پف نکند .

مواد میانی را از یخچال خارج نموده و تا نزدیک  بالای خمیر ها را از مواد میانی پر کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند بعدازپخت بدون باز کردن در فر را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تارت های نارگیلی در فر بمانند سپس روی توری سیمی منتقل کنید و به صورت گرم یا سرد به همراه چی سرو نمایید .

شیرینی نارگیلی,شیرینی کاسه ای نارگیلی,شیرینی فنجانی نارگیلی