شیرینی های توری نارگیلی

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

زمان پخت : ۱۵ دقیقه

مواد لازم

کره

یک چهارم فنجان معادل ۵۵ گرم

شکر قهوه ای روشن

یک سوم فنجان معادل  ۵۵ گرم

سیروپ ذرت یا سیروپ طلایی

۲ و نیم ق غ

آرد

۶ و نیم ق چ

آب لیمو

نصف ق چ

نارگیل رنده شده

۲ ق غ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه شیرینی های توری نارگیلی آشنا میکنیم .

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .

کره ، شکر و سیروپ را با هم مخلوط نمایید .

کمی حرارت دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود . این مرحله حدود ۱۰ دقیقه طول خواهید کشید شعله را کم کرده و هم بزنید و مراقب با شید مخلوط به جوش نیاید سپس  حدود ۲ –  ۳ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و آرد را رویشان الک کده آب لیمو را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود .

برای هر شیرینی نارگیلی حدود ۴ ق چ از خمیر را روی  سینی فر با فاصله بگذارید  و کمی نارگیل رویشان بپاشید و به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید بپزد و طالیی شوند سپس از فر درآورده کمی ریگر نارگیل رویشان بپاشید و کناری بگذارید کاملا خنک شوند .

بعد از سرد شدن شیرینی ها بسیار شکننده میشوند و باید با احتیاط زیادی از سینی فر جدایشان کنید .

شیرینی نارگیلی,شیرینی ترد نارگیلی,طرز تهیه شیرینی نارگیلی