برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور پخت شیرینی ، این پست را دنبال کنید

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد

زمان پخت : ۱۵ دقیقه

شیرینی پزی , آموزش پخت شیرینی

مواد لازم برای شیرینی بادامی نوروزی انگشتی :

آرد    ۲۲۰ گرم

آرد برنج     ۱/۵ قاشق سوپخوری

پودر شکر    ۶۰ گرم

پودر بادام    ۲ قاشق غذاخوری

کره خرد شده    ۱۸۰ گرم

شکلات    برای تزئین

مواد لازم برای کیک توپی گردو , پخت کیک توپی گردو

طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم. کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم. از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم. شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم. در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.