محققان موسسه خیریه سرطان سینه در بریتانیا در مطالعه ای دریافتند که خوردن مداوم هویج موجب کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه تا بیش از ۶۰ درصد می شود.
به گفته این محققان، زنانی که دارای سطح بالای ویتامین های موسوم به کاروتن در خون شان هستند در مقایسه با زنان دارای میزان کم این ویتامین، در معرض ریسک کمتر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. معمولا این ترکیب در هویج و همچنین سایر سبزیجاتی نظیر اسفناج و فلفل قرمز یافت می شود.
به گفته «ریچارد برکس»، سرپرست تیم تحقیق، واضح و مشخص است که یک رژیم غذایی سالم، از جمله مصرف هویج، به کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه کمک می کند چراکه منجر به حفظ وزن سالم بدن می شود.
وی در ادامه می افزاید: «همه می توانند ریسک ابتلا به سرطان سینه و ابتلا به بسیاری از بیماری های دیگر را از طریق یک سبک زندگی سالم، نظیر حفظ وزن سالم، داشتن رژیم غذایی متعادل و متفاوت، تحرک داشتن، و عدم مصرف الکل کاهش دهند.»