انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این شهرستان همانند دیگر شهرهای کشور با شور، نشاط و اشتیاق وصف‌ناپذیر مردم پایان یافت.

آمل همیشه از شهرهای تأثیرگذار در انتخابات بوده و میزان کسب رأی مأخوذه و جمع‌ آرا در آن مورد بررسی و آنالیز بسیاری از مسئولان بوده است.

آملی‌ها با حضور حداکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی در پنج شهر آمل، دابودشت، رینه، گزنک و امامزاده عبدالله حضور حداکثری داشتند و رأی خود را با نام ۱۰ کاندیدای مورد تأیید به صندوق انداختند.

صحبت‌های زیادی مبنی بر انتخاب مجدد عزت‌الله یوسفیان‌ملا نماینده توانمند شمال کشور در حوزه انتخابیه آمل بامداد امروز شدت گرفت که این گمانه‌زنی‌ها با اعلام نتیجه تجمیع هیأت اجرایی و هیئت نظارت بر انتخابات نهایی شد.

در حوزه انتخابیه آمل ۱۸۱ هزار و ۹۶۸ رأی از ۳۴۸ شعبه اخذ رأی جمع‌آوری شد که در نهایت عزت‌الله یوسفیان‌ملا که در ادوار هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم به خانه ملت راه یافت این بار با ۸۴ هزار و ۴۵۳ رأی راهی بهارستان شد.

یوسفیان‌ملا در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی با اختلاف ۵۱ هزار و ۳۱۶ رأی از دومین نامزد دست به رکوردشکنی زده و رکورد جدید و جالب توجهی را به ثبت رساند.

حاجی‌پور دیگر کاندیدای آملی این شهرستان که چهار دوره به عنوان رقیب نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی بوده و طعم ناکامی را می‌چشید نیز در این دوره با ۳۳ هزار و ۱۳۷ رأی به عنوان نفر دوم معرفی شد.

سومین نامزد دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان آمل هم با توجه به تبلیغات گسترده و هزینه‌های فراوان تنها توانست ۲۲ هزار و ۶۹۷ رأی را از آن خود کرده و دومین ناکام این ماراتن لقب گیرد.

مردم آمل امسال با روند جدید تبلیغات انتخاباتی در شهرستان روبه‌رو بودند و کاندیداهایی با تخریب گسترده، توهین، تهمت و افترای بی‌اساس و توزیع شب‌نامه‌ها نتوانستند بر بصیرت، آگاهی و دقت آملی‌ها تأثیر داشته باشند.

حامیان برخی کاندیداها از ماه‌های گذشته دست به تخریب و ایجاد جو روانی مسموم در سطح شهر و فضای مجازی زدند تا بتوانند به اهداف خود برسند و با قانون‌شکنی در روند تبلیغات با نادیده گرفتن فعالیت‌ها و سازندگی‌های ۱۲ ساله در این شهرستان، به جای ارائه برنامه به زیر سئوال بردن تلاش‌ها زدند.

مردم آمل از حماسه‌سازان ششم بهمن‌ماه سال ۱۳۶۰ هستند که در هر برهه از زمان با بصیرت، دانش و تدبیر دست به انتخاب می‌زنند و بودن در نظر گرفتن معیارهایی همانند تخریب و تهمت، با کار و تلاش مسئولان توجه دارند.

تبلیغات‌های بیش از ۱۰ میلیارد تومانی برخی از کاندیدا در شهرستان آمل با گسترانیدن سفره‌های پر رنگ و لعاب هم کارآمد نشد تا درب بهارستان همیشه به سوی خادمان مردم باز باشد.

همچنین استفاده از گاز اشک‌آور چند شب مانده به پایان زمان تبلیغات مجلس شورای اسلامی در این شهرستان از سوی هواداران منتصب به کاندیدای اصلاح‌طلب در ستاد کاندیدای اصول‌گرا از دیگر اقدامات قالب توجه بود البته یکی دیگر از کاندیدای اصول‌گرای آمل هم حین گذر از روستای رقیب انتخاباتی خود مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

تکذیب‌ متعدد و تخریب کاندیداهای رقیب مورد حمایت حزب خاص از سوی هواداران و نامزد رقیب، از دیگر اقداماتی بود که در کنار آمل‌فروشی و دست به دامن شدن مسئولان شهرهای همجوار و استان‌های مختلف در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه آمل مشاهده شد.

افرادی که از هم‌اکنون قصد شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان آمل را دارند باید بدانند با فعالیت و کار شبانه‌روزی می‌توانند در بین مردم این شهرستان جای باز کرده و با خدمت‌گذاری رأی اکثریت را به سوی خود سوق دهند.