حسین مقصودی سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص استیضاح ربیعی گفت: طرح استیضاح ربیعی با ۵۵ امضا تحویل هیات رئیسه مجلس شد که شاید بتوان گفت مهم ترین محوری که منجر به این تصمیم شد، مشکلات و ایرادات زیادی است که در بدنه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد.
وی در ادامه افزود: عملکرد آقای ربیعی منجر به بروز اشکالات در بخش های مختلف وزارت کار شده که تاثیرات زیادی را روی زندگی مردم در سراسر کشور به وجود آورده است؛ مشکلات زیادی که در بخش اشتغال برای جوانان به وجود آمده است ناشی از قراردادهای کاری است که خارج از تبصره های قانونی با کارگران بسته شده است.
وقتی کارگران امنیت شغلی ندارند به راحتی اخراج می شوند
سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی ضمن انتقاد از شرایط کسب و کار در جامعه گفت: امروز کارگران امنیت شغلی نداشته و با گذشت ۴ سال هر روز تعداد زیادی از کارگران بی کار می شوند اما هیچ اقدامی برای ایجاد امنیت شغلی و بهبود شرایط کارگران صورت نمی گیرد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به نقش تشکل های کارگری در وزارت کار گفت: این تشکل ها هیچ جایگاهی برای پیگیری مطالبات کارگری در وزارت کار نداشته و تصمیمات کلان برای این قشر توسط افرادی خارج از این تشکل ها و خارج از قشر کارگری گرفته می شود.
مقصودی با تاکید بر اینکه خانه کارگر یک تشکل کاملاً سیاسی است عنوان کرد: در سال های گذشته به جای اینکه اوضاع کارگران بهتر شود، رو به روز بدتر شده است و علت اصلی آن سیاسی کاری های خانه کارگر بوده که بدنه کارگری ان بسیار کمرنگ است.
وی با اشاره به فعالیت های سیاسی اعضای خانه کارگر گفت: پایه گذاران خانه کارگر ٣ آقایان محجوب نماینده مجلس، ربیعی وزیر کار و کمالی وزیر دوره سازندگی هستند که هر سه از افراد سیاسی کشور هستند به همین دلیل در تصمیم گیری های اصلی برای کارگران اقدامی صورت نمی گیرد زیرا این تشکل نقش اصلی را دارد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به اخراج های گسترده کارگران در چند سال گذشته و موج بیکاری که در اولین مرحله کارگران را با خود برد گفت: در شرایطی که اوضاع کارگران روز به روز بدتر می شود آقایان فعالیت های سیاسی خود را پررنگ تر می کنند.
حاشیه های پایان ناپذیر شستا در دوران ربیعی
سخنگوی فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی ضمن انتقاد از نحوه اداره کردن شستا بیان داشت: ربیعی نتوانست در این سال ها به خوبی به اداره شستا بپرازد به طوری که هیات امنای این سازمان متشکر از ۶ فرد دولتی، ۲ کارگر و یک کارفرما است و عملا دولتی اداره می شود.
مقصودی در ادامه افزود: پول تامین اجتماعی از حقوق کارگران تامین می شود اما مدیریت آن خود به خود دولتی شده است چرا که به جای سهمیه دو کارگر در این مجموعه دو فرد سیاسی یعنی کی دبیر خانه کارگر قم و دیگری دبیر خانه کارگر کرمانشاه حاضر هستند.
تامین اجتماعی در آستانه ورشکستگی
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در پایان تصریح کرد: ایرادات زیادی بر نحوه اداره تامین اجتماعی وارد است زیرا تشکل دولتی و سیاسی اداره می شود که این موجب ورشکستگی تامین اجتماعی شده است.