مجله آشپزی مثبت – آذر ماهی صفت: دختر گلم امروز می خوام بهت یه سالاد یاد بدم؛ در عین حال که خوشگله و راحت تهیه می شه خیلی هم پرخاصیته. اسمشم خیلی بامزهس؛ سالاد سرخپوستی! بله درست شنیدی سرخپوستی!
مواد لازم و روش تهیه:
اول یه پیمونه لوبیا سفید رو بشور بذار بپزه. بعد برو سراغ آماده سازی بقیه موادت. یه کرفس با برگ های جوانشو خوب بشور بذار آبش بره. بعد حسابی ریزش کن.
اندازه نصف لیوان شوید پاک شده، شسته شده و ریز شده هم بریز روی کرفس. بعد دو تا حبه سیر رو له کن به کرفس و شوید اضافش کن. چند تا بوته پیازچه رو بشور، خشک کن و ریز خردش کن. اونم به مواد سالادت اضافه کن.
یکم نمک، فلفل سیاه و نصف استکان روغن سالاد و نصف استکان سرکه هم بریز. بعد اینا رو با هم خوب مخلوط کن.
حالا لوبیای پخته شده رو بریز تو آبکش که هم آبش گرفته بشه و هم خنک بشه. آخرین مرحله اضافه کردن لوبیا به این مجموعهاس؛ اما باید یکساعتی قبل از سرو بذاریش تو یخچال تا حسابی مزهها با هم میکس بشن.
بعدشم تو یه ظرف خوشگل بریز و سروش کن. امیدوارم از طعم خوب این سالاد لذت ببری.