محمد اسلامی، استاندار مازندران در جلسه شورای اداری رامسر با اشاره به این که در یک دوره گذار قرار داریم، بیان داشت: ایفای نقش حاکمیتی و عدم تصدی گری دولت، واگذاری امور به مردم و اعمال نظارت از سوی دولت از ویژگی های دوره انتقالی است.
استاندار با بیان این که در قانون اساسی، قوانین موضوعه، سیاست کلی نظام و برنامه های پنج ساله توسعه، نقش نظارتی دولت تصریح و تاکید شده است، خاطر نشان ساخت: نکته اساسی، بکارگیری یک الگوی مدیریتی حساب شده و دارای معنا و مفهوم همه جانبه برگرفته از عقاید و تفکرات اسلامی است.
اسلامی با بیان این که مردم مازندران در روند پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس و پس از آن نقش ارزنده و تعیین کننده ای ایفا کردند، گفت: حضور پر شور مردم استان در انتخابات نیازمند آن است که تغییرات، آبادانی و توسعه در بخش های مختلف و عمل به شعارهای انتخاباتی محسوس باشد و زمینه تقویت امید در جامعه را فراهم آورد، چرا که اعتماد مردم سرمایه بزرگی است و نخستین گام در این راستا سلامت اداری و مقابله با مظاهر نا سلامتی در ادارات است.
وی با اشاره به این که پاسخگویی و راه اندازی کار مردم گام مهمی در جلب اعتماد مردم است، تصریح کرد: پاسخگویی به مردم و پاکدستی، مهم ترین عناصر برخورد مسئولانه است.
این مقام مسئول با بیان این که باید خدمت گزار بی منت به مردم باشیم و کارآمدی نظام را بالا ببریم، افزود: یکپارچگی، هماهنگی و کارآمدی دستگاه های اجرایی رمز موفقیت است.
استاندار با تکید بر این که باید برای امنیت جامعه و سلامت غذایی و محیط زیست اهمیت قائل شویم و بنده در مقام استاندار بهیچ وجه اجازه نمی دهم در اجرای پروژه های فاضلاب شهری و روستایی تعللی صورت گیرد و همه ما باید در برابر سلامت جامعه حساس باشیم، ابراز داشت: وجود فاضلاب و شیرابه های زباله محیط زیست استان را به مخاطره انداخته است و برای رفع مشکل فاضلاب و زدودن زباله از چهره مازندران همه باید یکپارچه و یکصدا عمل کنیم.
اسلامی با اشاره به این که سلامت جامعه و امنیت غذایی از همه چیز مهم تر است و نباید در برابر این مساله حیاتی واگرایی داشته باشیم و احساس مسئولیت نکنیم و با برخوردهای مقابله ای در این خصوص سکوت کنیم، گفت: متاسفانه زباله و فاضلاب و شیرابه ها، ثروت های استان را در بخش مختلف تهدید کرده است و ما باید برای حل این مسایل مهم یکپارچه فکر کنیم و وقت بگذاریم و همصدا باشیم و در مهلت مقرر پروژ ها را به ثمر برسانیم.
استاندار با بیان این که کارآمدی نظام از اتحاد و یکپارچگی و برنامه محوری عبور می کند، یاد آور شد: مازندران متعلق به خودش نیست بلکه قطعه ای است متعلق به ایران و جهان است که تمام مردم باید از آن استفاده کنند لذا باید گردشگری استان را توسعه دهیم و برای توسعه گردشگری منطقه باید نظام گردشگری مدیریت شده در سطح مازندران اجرایی شود.
وی با اشاره به این که باید گردشگران را با تور گردانی و از طریق حمل و نقل ترکیبی به مازندران بیاوریم، اظهار داشت: برای گسترش ظرفیت های گردشگری نیازمند توسعه زیرساخت های این بخش هستیم.
اسلامی با بیان این که در بخش بوم گردی، صنایع دستی و اشتغال روستایی تسهیلات خوبی وجود دارد که باید استان به جذب کامل آن اهتمام نماید، ابراز نمود: باید با ظرفیت سازی حلقه های مفقوده و ایجاد شرکت های خدمات تورگردانی گردشگری و راه اندازی سیستم حمل و نقل توریستی از ظرفیت اشتغال یان بخش به نحو بایسته بهره برد و مسایل این بخش با جدیت در حال پیگیری است.
استاندار با اشاره به این که برای توقف گردشگر در مناطق گردشگری باید جاذبه ایجاد کنیم و از اجرای طرح هایی که موجبات رفت و آمد صرف گردشگر را تقویت می کند پرهیز نماییم، خاطر نشان ساخت: باید ظرفیت های لازم برای اقامت گردشگر و برخورداری مسافران از مناطق گردشگری فراهم نمود.
این مقام مسئول، با تاکید بر این که باید ظرفیت های مختلفی چون سالن های برگزاری همایش ها و کنفرانس های بین المللی، توریست درمانی، ایجاد هتلینگ و مجموعه ایده هایی که موجب تقویت زمینه های اشتغال می شود را در مناطق مختلف گردشگری استان فراهم کنیم، تصریح کرد: باید زمینه سرمایه گذاری مردم را برای بالفعل کردن ظرفیت ها فراهم کرد.
اسلامی با بیان این که اختیارات استاندار را به منظور تسهیل گری توسعه استان در بخش های مختلف به فرمانداران تفویض می کنیم، یاد آور شد: از دانشگاه ها خواستیم تا دانشجویان فارغ التحصیل سال ۹۰ تا کنون را شناسایی کنند تا نسبت به موضوع اشتغال دانش آموختگان بیکار استان اقدام لازم را صورت دهیم.
استاندار مازندران با بیان این که بالاترین نرخ نفوذ اینترنت در کشور را داریم، گفت: باید کمک کنیم تا دانش آموختگان آی تی با برخورداری های لازم و توانمند سازی و مهارت افزایی، از این ظرفیت برای اشتغال خود اقدام کنند و در این راستا تفاهم نامه یی را با رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور امضا کرده ایم.
گفتنی است استاندار مازندران پیش از حضور در شورای اداری شهرستان رامسر از روند توسعه فرودگاه رامسر بازدید کرد و پس از آن در جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن شرکت نمود.