زمانی که نمیتوانید بین سیب و هویج یکی را انتخاب نمایید این کاپ کیک انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. این نوع کیک کمی شیرینتر از مافین است اما بافت و طعم بسیار خوبی از سیب، هویج، نارگیل و پنیر خامهای دارد. اگر دوست نداشته باشید میتوانید از رویه خامهای آن صرف نظر کنید.
- زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک سیب و هویج:
- دو پیمانه (۲۶۰ گرم) آرد
- یک و یک چهارم پیمانه شکر
- دو قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک و یک دوم قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
- یک هشتم قاشق چایخوری میخک صدپر
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه (۲۳۶ میلی لیتر) روغن گیاهی(مثل روغن زیتون یا کانولا)
- ۴ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
- یک و یک دوم پیمانه هویج رنده شده
- یک و یک دوم پیمانه سیب رنده شده
- یک پیمانه (۱۲۵ گرم) گردوی خرد شده
- یک چهارم پیمانه(۱۵ گرم) نارگیل خرد شده و شیرین شده با شکر
برای روی کیک:
- ۲۲۵ گرم پنیر خامهای که به دمای اتاق رسیده است.
- چهار قاشق غذاخوری کره
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- دو پیمانه (۲۶۰ گرم) پودر شکر
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی، میخک و نمک را ترکیب کنید. سپس روغن و تخم مرغها را به آن اضافه نمایید . در نهایت سیب، هویج، گردو و نارگیل را نیز به آن بیفزایید.
- حالا ظروف مخصوص کاپ کیک را بردارید و با کمی کره چرب نمایید . سه چهارم آن را با مواد آماده شده پر کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزد. از فر خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود.
- پنیر خامهای، کره، مایع وانیل را با هم ترکیب کنید. به تدریج پودر شکر را اضافه کنید و مواد آماده شده را روی کاپ کیکهای سرد بریزید ونوش جان نمایید.