مواد لازم :

جوجه کباب تابه ای

  • مرغ : ۱ عدد، ریز خرد شده
  • نمک، فلفل و پودر سیر : به مقدار لازم
  • زعفران: به مقدار لازم
  • پیاز : ۱ عدد، ریز سرخ شده
  • کره : ۲۰ گرم
  • فلفل دلمه : ۱ عدد متوسط، نگینی ریز شده (به دلخواه)

طرز تهیه :

مرغ را پوست گرفته و خرد کنید ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد می‌شود )، سپس شسته و و بگذارید آب آن کاملا خشک شود.
تکه های مرغ را در تابه مناسبی اما بدون روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، نمک، فلفل و پودر سیر را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
پس از اینکه گوشت‌ها پخته شدند زعفران را اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوجه‌ها کشیده شد کره را بیفزایید و اجازه دهید با کره تفت بخورد.
در صورت دلخواه پیاز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجه‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با برنج یا نان سرو نمایید.