با آلامتو همراه باشید تا این دستور آشپزی خوشمزه را یاد بگیرید البته مراقب باشید این کیک برای افرادی که از بیماری های دیابت و چربی خون رنج می برند مضر است.
مواد لازم برای تهیه کیک
- ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
- ½ فنجان شکر
- ۱ و ½ قاشق سوپخوری آبلیمو
- ½ قاشق سوپخوری پوست پرتقال رنده شده
- نصف فنجان آرد
- ¼ قاشق سوپخوری نمک
- ۱قاشق سوپخوری کره آب شده بدون نمک
- ½ قاشق سوپخوری وانیل
مواد لازم برای تهیه کرم
- ۱ فنجان خامه زده
- ۱۲۵ گرم پنیر خامه ای
- ۱/۳ فنجان شکر
- ۲ قاشق سوپخوری آب لیمو
- ۱ قاشق سوپخوری وانیل
- ۱ پیمانه توت فرنگی نصف شده
- ۱/۳ فنجان مربای توت فرنگی
- شکلات سفید
دستور پخت کیک توت فرنگی
فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. ماهی تابه ۹ اینچی را حاضر کنید و کاغذ پوستی را داخل آن قرار بدهید ولی آن را چرب نکنید.
تخم مرغها و شکر را با هم بزنید تا کاملا سفید شوند و بعد آبلیمو را اضافه کنید سپس آرد و نمک را به مواد اضافه کرده و با سرعت متوسط به هم میزنیم. وانیل و کره را در یک ظرف جدا با هم مخلوط می کنیم و سپس بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم بعد به سراغ ماهی تابه ای که از قبل آماده کرده ایم میرویم و همه مواد را داخل آن می ریزیم و آن را داخل فر قرار می دهیم. مواد باید بمدت ۴۰ دقیقه داخل فر بمانند تا هنگامی که وسط کیک کاملا پخته شده و پف کند.
طرز تهیه کرم
خامه را کاملا بزنید و در یک ظرف جدا پنیر خامه ای را نیز بزنید تا کاملا صاف و نرم شود وسپس وانیل و آبلیمو و شکر را به آن بیفزایید و به هم بزنید. توت فرنگی را همراه با مربای توت فرنگی به هم بزنید. سپس کیک را بصورت افقی ببرید و بعد آن را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. در این مرحله مقداری از توت فرنگی را داخل لیوان ریخته و یک قسمت از کیک را روی آن می گذاریم و روی کیک را با مقداری کرم می پوشانیم برای بقیه قسمتهای کیک هم همین کار را می کنیم.
از تصویر بالا برای تزیین کیک استفاده کنید.