دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است. آن  را امتحان کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر فندق :

دسر فندق

۱- پوست فندق ها را جدا کنید.  به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.

۲- کره را آب کنید.

۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.

۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال  و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.

۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

۶-  ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.

  1. از قبل، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
  2. ۸ عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
  3. در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید. وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید. از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.
  4. قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید. این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.