علی‌اصغر امیرنیا مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت ارشاد با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های قرآنی توسط نهادهای مختلف، اظهار داشت: دستگاه‌های اجرایی مکلف هستند به عنوان الگو، وظیفه خطیر فرهنگ‌سازی و هدایت جامعه به امور قرآنی را به خوبی ایفا کنند.

وی با بیان اینکه معاونت قرآن و عترت ارشاد به عنوان متولی امور قرآنی اقدام به برگزاری برنامه‌های مختلفی کرده است، افزود: ما در نیمه دوم سال جاری هفته‌های قرآن و عترت را در استان‌های مختلفی اجرایی می‌کنیم تا بتوانیم از این طریق به بخشی از وظایف خود عمل کنیم.

امیرنیا با اشاره به اهداف برگزاری هفته‌های قرآن و عترت خاطر نشان کرد: آگاهی‌بخشی از فرامین الهی، ترغیب مردم به گرایش بیشتر به سبک زندگی اسلامی ایرانی، اقتصاد مقاومتی، ایجاد رقابت سازنده بین اصحاب علم و هنر و فرهنگ، شناسایی استعدادهای بالقوه و معرفی استعدادهای بالفعل در سطح ملی و بین‌المللی، ایجاد وحدت بین دستگاه‌های اجرایی، ایجاد وحدت بین مذاهب اسلامی، تداوم هفته‌های قرآن و عترت در طول سال، تولید آثار خلاقانه و جذب هنرمندان به فعالیت‌های قرآنی، فعالیت اقتصاد هنر دینی به منظور توسعه و ترویج فرهنگ هنر قرآنی و فعال کردن مؤسسات مردمی و دینی در استان از مهم‌ترین اهداف برگزاری هفته‌های قرآن و عترت است.

وی با بیان اینکه اعتبارات قرآنی در دستگاه‌های اجرایی محدود است، گفت: با هم‌افزایی دستگاه‌ها می‌توان هدف واحد را دنبال کرد و به نتایج مطلوبی رسید، به همین دلیل سعی داریم وحدت رویه قرآنی در نهاد را پیگیری کنیم تا هفته‌های قرآن و عترت بتواند تولیدی محوریت قرار گرفته و پس از اینکه به بلوغ کامل رسید در تمامی کشور اجرایی شود.

مدیر کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت ارشاد با اشاره به اینکه هیچ گفتمانی بهتر از گفتمان دینی برای رفع شبهات و جلوگیری از نفوذ عرفان‌های کاذب و انحرافی نیست، افزود: اگر می‌خواهیم هویت نظام ما تداوم داشته باشد، باید فعالیت‌های قرآنی توسعه یابد در غیر این صورت هویت نظام هم زیر سؤال می‌رود.

وی با تأکید بر زبان هنری برای ترویج فرهنگ قرآن کریم خاطر نشان کرد: صرفا دوست داشتن، تلاوت، حفظ و سایر هنرهای قرآنی برای ترویج فرهنگ دینی و قرآنی کفایت نمی‌کند، گرچه اینها ضروری است اما هدف باید تدبر، فهم و عمل به قرآن کریم باشد و مردم به این باور برسند که برای رفع موانع و مشکلات تنها نسخه شفابخش قرآن و تأسی از سیره ائمه اطهار(ع) است.

امیرنیا در ادامه به برگزاری هفته‌های قرآن و عترت در ۱۲ استان کشور در سال جاری خبر داد و گفت: امسال در نظر داشتیم نیمه اول سال هم هفته‌های قرآن و عترت در برخی استان‌ها برگزار شود اما با توجه به کمبود اعتبارات این امر محقق نشد و در نیمه دوم سال هفته‌های قرآن و عترت را در ۱۲ استان کشور برگزار می‌کنیم.

مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت ارشاد به استان‌های مجری هفته‌های قرآن و عترت اشاره کرد و افزود: امسال این برنامه در استان‌های کهکیلویه‌وبویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، سیستان‌وبلوچستان، کرمان، مازندران، اصفهان، خوزستان، سمنان، هرمزگان، مرکزی، قزوین و فارس برگزار می‌شود.

وی در ادامه از برنامه‌ریزی برای برگزاری هفته‌های قرآن و عترت ارشاد برای سال آینده خبر داد و گفت: تلاش داریم برای سال ۹۷ اواخر امسال برنامه‌ریزی کنیم تا بر اساس موقعیت جغرافیایی برنامه‌های قرآنی همچون هفته‌های قرآن و عترت در استان‌ها اجرایی شود.

به گزارش فارس، پیش از این قرار بود هفته‌های قرآن و عترت در ۱۵ استان برگزار شود که پس از مدتی مسئولان تعداد استان‌های مجری این برنامه را ۱۳ استان اعلام کردند اما در نهایت با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته این برنامه در نیمه دوم سال جاری در ۱۲ استان برگزار خواهد شد.