جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آمل به ریاست سیدجعفررسولی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل و با حضور علی اصغر میرزایی دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، خانم رحمانی معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان، حسین احسانی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری آمل، بخشداران و روسای ادارات مربوطه و نمایندگان نهادهای قضایی، نظامی و انتظامی و فعالان اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد در فرمانداری آمل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل، فرماندار آمل با قدردانی از شبکه بهداشت و درمان و اداره بهزیستی که در زمینه شناسایی و درمان مبتلایان به اعتیاد و ایدز اقدامات قابل توجهی انجام داده اند، این اقدامات را مسکن دانسته و درمان قطعی را در پیشگیری از ابتلا دانست.

وی با مهم دانستن اطلاع رسانی در زمینه پیشگیری از ابتلا به ایدز و اعتیاد، خواستار تقویت فعالیت این ادارات در حوزه آگاهی بخشی شد.

سیدجعفر رسولی با اعلام این موضوع که در زمینه پیشگیری از ابتلا و آگاهی بخشی باید نگاه کلی و شهرستانی داشته باشیم، نگاه بسته و منطقه ای به نقاط آسیب را ناکارآمد دانسته و اظهار داشت: برای ریشه کن کردن ابتلا به این معضلات می بایست همه اقشار و مردم شهرستان را نسبت به خطرات ناشی از این موضوع آگاه سازیم.

فرماندار آمل آموزش صحیح این قبیل مبتلایان را لازم و ضروری دانست و دلیل ابتلای مجدد، پس از ترک اعتیاد را عدم همراهی و ضعف آموزش و بیکاری این افراد و نداشتن خانواده و اسکان دائم در دوره پس از ترک اعتیاد اعلام کرد.

رسولی ضمن اینکه بیکاری و فقدان اشتغال را دلیل اصلی بازگشت مبتلایان بیان کرد، گره های موجود و علل بیکاری این افراد را نیز اینگونه برشمرد؛

معاون استاندار با تاکید بر لزوم شناسنامه دار شدن ساکنان نقاط آسیب پذیر شهرستان گفت: نداشتن شناسنامه یکی از مهمترین دلایل عدم برخورداری این افراد از تسهیلات اجتماعی از قبیل اشتغال، تحصیل، اعزام به خدمت سربازی، پوشش بیمه ای و سایر موارد می باشد و از اداره ثبت احوال خواستار شناسنامه دار کردن اندک افراد فاقد شناسنامه این نقاط شد.

علی اصغر میرزایی دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ضمن تبریک انتصاب سیدجعفررسولی به سمت معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل و با تاکید بر نگاه بلند فرماندار آمل، از رویکرد فرمانداری که در جهت سیاستهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و وزارت کشور و در راستای آسیب زدایی از محلات شهرستان آمل قدم های قابل توجهی برداشتند تشکر و قدردانی نمود.

میرزایی از همه دستگاه ها و نهادهای که در این بخش دل می سوزانند خواست تا نظر خود را فقط به دو منطقه آسیب پذیر که شناسایی شده است معطوف نکنند و در بحث پیشگیری و آگاهی بخشی، افق دیدشان را وسیع تر نمایند.

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با معرفی کتاب “پیشگیری اولیه از اعتیاد و رفتارهای پرخطر” که در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم برای بیش از ۲۰۰هزار دانش آموز و همچنین برای آشنایی والدین تدریس خواهد شد اعلام کرد: این کتاب حاصل تلاش همکارانشان در ستاد مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور می باشد که با دقت نظر و بررسی عمیق مسائل رفتاری و اجتماعی تالیف گردیده است.

در پایان میرزایی برنامه های کلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را در سه بخش به شرح ذیل اعلام کرد:

۲۵درصد برنامه ها در جهت کاهش آسیب

۲۵درصدر در جهت پوشش بیماران

و ۵۰درصد برنامه ها در جهت مانایی (ماندگاری) دوره پس از ترک مبتلایان می باشد.