در ادامه فعالیت های نامزدها برای راهیابی به دهمین مجلس شورای اسلامی، برخی از خبرنگاران و فعالان رسانهای که نامزد انتخابات شده بودند فعالیت های انتخاباتی خود را گسترش داده اند.
در همین راستا آقای «الف» که یکی از فعالان رسانهای اصلاح طلب و از نامزدهای ثبت نام کننده انتخابات مجلس به شمار میرود، با برخی از فعالان وابسته به یک کانون قدرت و ثروت رایزنی هایی برای جلب حمایتهای مالی انجام داده است.
این فعال رسانه ای از یک کانون اقتصادی به اصطلاح کار آفرینی درخواست حمایت کرده و قصد دارد تا ضمن تدوین نقشه راهی برای فعالیتهای بعدی خود، لیستی متشکل از افراد مختلف را تهیه کرده و در اختیار این کانون قرار دهد.
لیست مورد نظر از برخی چهرههای گمنام و ناشناس و البته منتسب به عارف در جریان های سیاسی کشور که اساساً این افراد اصلاح طلب هستند، تشکیل شده است.
اعضای این کانون به اصطلاح اقتصادی و کارآفرینی که سرمایه های زیادی را نیز در خود جای داده است قرار است از آقای «الف» و دیگر اعضای این لیست حمایت و آن را به عنوان کاندیداهای حامی کارآفرینی منتشر کنند.
برخی از مدیران این کانون سابقه کیفری و همچنین عضویت در گروه های ضد نظام را نیز در کارنامه خود دارند.
با توجه به آمارهای بیکاری و مشکلات اقتصادی موجود در جامعه، این افراد سعی دارند تا با اقداماتی از این دست برای خود سابقه حمایت از کارآفرینان و مبارزه با بیکاری آماده کرده تا از این طریق بتوانند رأی مردم را جلب کنند.
نزدیک شدن نامزدها با کانون های ثروت یکی از موضوعاتی است که همواره انتخابات مجلس را به حاشیه کشانده و مانع از انجام صحیح وظایف نمایندگان مجلس شده است.
یکی از هشدارهایی که رهبر انقلاب در سال های اخیر نسبت به آن بارها ابراز نگرانی کرده اند، نزدیکی نامزدها به کانونهای قدرت و ثروت در جریان انتخابات بوده است.
ایشان در این خصوص فرمودند: «این خیلى خطر بزرگى است که کسى به خاطر تأمین نمایندگى در یک دوره، نزدیک بشود به صاحبان ثروت یا به صاحبان قدرت.»
رهبری در جای دیگر نیز از مردم خواسته اند تا به کسانی رأی بدهند که که به کانونهاى ثروت و قدرت متصل نباشند.
این عناصر اصلاح طلب برای تهیه آرای مورد نظر جریان اصلاح طلبی و تأمین هزینه های انتخاباتی خود به سراغ کانونهای ثروت رفتهاند.