پیام حجت الاسلام و المسلمین مهدی تقی زاده آملی بمناسبت هفته کار و کارگر به شرح ذیل است:
به‌مناسبت روز کار و کارگر و سال «اقتصاد مقاومتى؛ تولید و اشتغال» می باشد که ضمن تبریک و تهنیت به این عزیزان در این باره سخن بگوئیم.
یکی از معضلات و مشکلات جامعه مشکلات اقتصادی است و علاج مشکلات؛ تحقق اقتصاد مقاومتى‌ می باشد . لذا اگر ما بخواهیم مشکل رکود را حل کنیم، مشکل تولید داخلى را حل کنیم، بخواهیم مسأله بیکارى را حل کنیم، بخواهیم گرانى را مهار کنیم، علاج همه این‌ها در مجموعه مقاومت اقتصادى و اقتصاد مقاومتى گنجانده شده است. اقتصاد مقاومتى شامل همه این‌ها است. مى‌شود با اقتصاد مقاومتى به جنگ بیکارى رفت؛ مى‌شود به جنگ رکود رفت؛ مى‌شود گرانى را مهار کرد؛ مى‌شود در مقابل تهدیدهاى دشمنان ایستادگى کرد؛ مى‌شود فرصتهاى بسیارى را براى کشور ایجاد کرد و از فرصتها استفاده کرد؛ شرطش این است که براى اقتصاد مقاومتى کار و تلاش انجام بگیرد.
سروران عزیز و بزرگوار مشکل اقتصادى کشور اگر بخواهد حل بشود، باید روى تولید متمرکز شد. کلید حلّ مشکلات اقتصادى در لوزان و ژنو و نیویورک نیست؛ در داخل کشور است.
خوب اگر ما دنبال توسعه اقتصادى هستیم، باید کار را تقویت کنیم، بدون کار نمى‌شود. مرتب صحبت از سرمایه‌گذارى است، بنده نقش سرمایه‌گذارى را قبول دارم، بدون سرمایه‌گذارى هم کارى صورت نمى‌گیرد، اما سرمایه‌گذارى یک رکن کار است، رکن اساسى، کارِ کارگر است و قشر کارگر زحمتکش، ستون اصلى تولید در کشور هستند.
لذا توصیه بنده به کارفرمایان عزیز تکریم کارگران  و کار و کرامت این قشر عزیز و بزرگوار می باشد و دادن حقوق لازم و انجام امور مطابق با قانون کار می باشد.
الزامات بالابردن کیفیت کار کارگرمواردی است که به محضرتان عرض می نمایم :
مهارت‌افزایى کارگر براى کیفیت کار می باشد یکی از ملزومات در ارتقاء کارگری می باشد.
یکی دیگر از آنها امنیت شغلى کارگر می باشد و تا این امنیت حاصل نشود خروجی لازم در امر کار نخواهیم داشت.
ترویج محصولِ کارِ کارگر ایرانى‌ یکی دیگر از ملزومات می باشد.
سلامت محیط کار و افزایش سهم دستمزد در هزینه تولید از عوامل موفقیت آمیز محیط کارگری می باشد.
اما موضوع دیگری که باید عرض شود راهکارهاى حمایت از تولید داخلى‌ می باد
خوب همه مان برای  تولید داخلى حقّ زیادى را قائلم. تولید داخلى بایستى به‌عنوان یک چیز مقدّس شمرده بشود. حمایت از تولید داخلى باید یک وظیفه شناخته بشود؛ همه خودشان را موظّف بدانند از تولید داخلى حمایت بکنند.و برای این امر چند اصل را باید مد نظر داشته باشیم:
اولین مورد در این امر عدم واردات کالاهاى مشابه‌ می باشد یعنی یکى از راه‌ها این است که جنسى که مشابه داخلى دارد، مطلقاً از خارج وارد نشود. روشهایى (هم) دارد؛ بالابردن تعرفه‌ها یا جلوگیرى از واردات در آن‌جایى که مشابه داخلى وجود دارد، اصل باید این باشد که تولید داخلى ترویج بشود.
دومین مورد مهم مبارزه جدى با قاچاق‌ می باشد و  جلوى قاچاق را جدّى باید گرفت. ما تا حالا در مبارزه با قاچاق خیلى جدّى عمل نکرده‌ایم؛ در مبارزه با قاچاق جدّى عمل کنید. مراد من از قاچاق، فلان کوله‌بَرِ ضعیفِ بلوچستانى نیست که مى‌رود آن‌طرف یک چیزى را برمى‌دارد روى کول خودش مى‌آورد این‌طرف؛ این‌ها که چیزى نیست، این‌ها اهمّیّتى ندارد؛ با آن‌ها مبارزه هم نشود اشکالى ندارد. قاچاقهاى سازمان‌یافته بزرگ را مى‌گوئیم؛ ده‌ها کانتینر یا صدها کانتینر اجناس گوناگون قاچاق وارد کشور بشود؟ خب، باید برویم برخورد کنیم با این‌ها.
یکی از چیزهایی که باید مد نظر داشت مصرف کالاى خارجى را ضد ارزش‌ دانست یعنی فروش کالاى خارجى و مصرف کالاى خارجى باید در جامعه به‌عنوان یک ضدّ ارزش شناخته بشود.
و مهم ترین امر در این مقوله حرام شرعى و قانونى‌ دانستن ورود کالاهایی که در کشور مان وجود دارد یعنی واردات کالاهایى که در داخل به قدر کافى تولید مى‌شود، بایستى به‌صورت یک حرام شرعى و قانونى شناخته شود؛ آنچه در داخل تولید مى‌شود، از خارج وارد نشود.