عباس اکبری پدر معنوی ایتام در اقدامی تحسین بر انگیز با چند نفر از بچه های یتیم آملی دیدار کرد و مورد استقبال باشکوه شان قرار گرفت.
پدر معنوی ایتام در این دیدار گفت: بررسی به امور ایتام در دین مبین اسلام یکی از مهمترین سفارشاتی است که در آحادیث و آیات قران به آن توجه زیادی شده است.
وی ادامه داد: این قشر از افراد بیشتر از همه آحاد جامعه مورد آسیب پذیری و خطر قرار دارند و باید رسیدگی به آنها مورد اهتمام بیشتری از سوی مسئولان قرار گیرد و همچنین ایتام و خانواده های آنها نیاز به توجه ومحبت دارند و این امر نباید در زمان و مناسبت خاصی انجام شود .
نیاز به محبت و توجه در هر انسانی وجود دارد و همین عامل است که سبب رشد انسان می شود، حال آن که این نیاز و خواسته در کودکان شدیدتر است و این نیاز به وسیله والدین رفع میگردد. پس یتیم در کودکی از این نعمت محروم است و لذا در اسلام چه بسیار سفارش به نوازش کودک یتیم شده و به محبت نسبت به یتیم اجر و منزلتی فراوانی نزد خدا وجود دارد. خدا در مورد یتیم نوازی در قرآن می فرماید:
(لَیْسَ الْبِرَّ أَنْ تُوَلُّوا وُجُوهَکُمْ قِبَلَ الْمَشْرِقِ وَالْمَغْرِبِ وَلَکِنَّ الْبِرَّ مَنْ آَمَنَ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآَخِرِ وَالْمَلَائِکَهِ وَالْکِتَابِ وَالنَّبِیِّینَ وَآَتَى الْمَالَ عَلَى حُبِّهِ ذَوِی الْقُرْبَى وَالْیَتَامَى وَالْمَسَاکِینَ وَابْنَ السَّبِیلِ وَالسَّائِلِینَ وَفِی الرِّقَابِ …..).
نیکوکاری آن نیست که روی خود را به سوی مشرق و [یا] مغرب بگردانید بلکه نیکی آن است که کسی به خدا و روز بازپسین و فرشتگان و کتاب [آسمانی] و پیامبران ایمان آورد و مال [خود] را با وجود دوست داشتنش به خویشاوندان و یتیمان و بینوایان و در راه ماندگان و گدایان و در [راه آزاد کردن] بندگان بدهد.