عباس اقوامیآملی بعد از ظهر امروز پس از پایان مهلت ثبتنام کاندیداهای شورای اسلامی و شهر و روستا در حاشیه بازدید از روند نامنویسی و چگونگی استقبال نامزدها، اظهار کرد: در حوزه انجام وظایف محوله امین و خدمتگذار مردم هستیم و برای کسب صلاحیت افراد متدین، انقلابی و اهل جبهه و جنگ تلاش داریم.
وی با اعلام اینکه مردم بزرگترین سرمایه در نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب میشوند و ولینعمتان هستند، افزود: مشارکت مردم کشورمان در عرصههای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی سبب افزایش اقتدار نظام، اتحاد ملی و انسجام عمومی در صحنههای مختلف شده و همت و همدلی عمومی را به نمایش در میآورد.
عضو هیأت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی آمل با تأکید بر اینکه مسؤولان هر اندازه بتوانند این نقاط قوت را تقویت کنند زمینه برای حضور نخبگان در تمام عرصههای جامعه فراهم میشود، خاطرنشان کرد: آمل یکی از شهرهای شاخص و ویژه در بخشهای مختلف ولایتمداری، دفاع از حریم اسلام، تاریخ، فرهنگ، هنر، اندیشه، فقاهت و سیاست است همچنین آملیها حماسهساز ششم بهمن سال ۱۳۶۰ بوده و در سنگرهای مختلف نقشآفرینی خوبی دارند.
این مسؤول با بیان اینکه تقویت اعتماد عمومی در انتخابات آینده از بزرگترین اهداف مسؤولان باشد، ادامه داد: تقویت اعتماد مردمی مبتنی بر اعتقادات است و پشتوانه نظام جمهوری اسلامی ایران و وحدت همه مردم کشور و شهرستان آمل را تقویت میکند.
اقوامیآملی با اعلام اینکه آگاهیبخشی و اطلاعرسانی در زمان حساس انتخابات مهمترین وظیفه رسانهها است، در توصیه به خبرنگاران و اصحاب رسانه، بیان کرد: از خبرنگاران و فعالان گروهها و کانالهای فضای مجازی انتظار دارم با بیان واقعیتها در قلم برای گسترش فرهنگ دینی، اسلامی و معرفی جامعه ایرانی به عنوان یک جامعه فرهنگی و شایسته تلاش کنند.
وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران و فعالان رسانهای میتوانند در برگزاری انتخاباتی پر شور و حضور حداکثری مردم این شهرستان بسیار اثرگذار باشند هر چند مهمترین وظیفه مردم و مسؤولان به عنوان شهروند انقلابی این است تا مردم را برای حضور در پای صندوقهای اخذ رأی ترغیب کرده و به اقتدار ملی بیافزایند.
عضو هیأت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی آمل با تأکید بر اینکه رأی مردم حقالناس است و باید برای حفظ آن تمام هستی خود را به کف اخلاص بگیریم، یادآور شد: رسانهها هم باید برای حضور حداکثری مردم تلاش داشته باشند تا چشم بدخواهان انقلاب کور شود.
این مسؤول با اشاره به اینکه ناظر اصلی در امانتداری رأی و حق مردم خداوند است، ادامه داد: همه مسؤولان باید در زمینه کمکاری یا قصور در انجام وظایف در حضور خداوند پاسخگو باشند.
اقوامیآملی با اعلام اینکه رسانه و خبرنگاران واقعی جامعه نقش عمیق در گسترش بایدها و نبایدهای اخلاقی دارند، افزود: رسانهها بدانند که در ایجاد نشاط، شور، شوق و مشارکت همگانی و بسیاری از رفتارهای جمعی حتی رفتارهای فردی تأثیرگذار بوده و این امر میتواند با اطلاعرسانی جامع و صحیح اثرگذاری دوچندان پیدا کند.
وی با بیان اینکه رسانهها متخلق به اخلاق پسندیده باشند، تصریح کرد: در زمانهای خاص همانند ایام نزدیک به انتخابات که جامعه نیازمند آرامش، همدلی، همزبانی و وحدت است تا انگیزه حضورحداکثری در انتخابات هم بهدنبال این یکدلی فراهم شود اخلاق پسندیده رسانهای بسیار مهم است.
عضو هیأت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی آمل با اشاره به اینکه رسانه و پایگاههای خبری با پرهیز از شیوههای جنگ روانی و استفاده از برخی تکنیک رقابتهای انتخاباتی همانند مغالطه، برچسبزنی، کلیگویی، شایعهسازی، ایجاد هراس و ایجاد ناامیدی رقابت سالم بر پایه اخلاق اسلامی را رقم بزنند، بیان کرد: در انتخابات پیشرو امید داریم با توجه به جایگاه دین و اخلاق گام برداشته شود.
این مسؤول با بیان اینکه انتخابات مظهر اقتدار و آبروی کشور است، اظهار کرد: با ترویج نگاه قانونگرا و اخلاقمدارانه به رقابتهای انتخاباتی به دور از فضاسازی کاذب و هیاهوی رنگی، انتخاباتی در تراز نظام اسلامی با برگزیده شدن افراد متدین، دارای التزام به ولایت مطلقه فقیه، پاکدست، متعهد، متخصص و کارآمد رقم بخورد.
اقوامیآملی با اعلام اینکه همه حقوق کاندیداها به عنوان حقالناس از سوی هیأت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا به صورت کامل و دقیق بررسی میشود، بیان کرد: افرادی از سوی مردم برای در اختیار گرفتن کرسی شورای اسلامی شهر و روستا انتخاب شوند که عالم به مسائل مختلف شهر و روستا بوده و در زمینه فتنه، این مقوله مهم را به عنوان خط قرمز نظام و رهبری به صورت قلبی باور داشته باشند و از آن برائت کنند.
وی گفت: کاندیداهای شورای اسلامی با شیوههای تبلیغی مبتنی بر اخلاق اسلامی باعث افزایش آگاهی مردم شده تا با رقابت سالم، معرفی عادلانه و صادقانه امکان انتخاب اصلح برای مردم فراهم شود.