سردار سید محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران در نشست تخصصی با مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز مازندران که در ستاد انتظامی استان برگزار شد،گفت: ناجا به دنبال ارتباط و تعامل همه جانبه با مردم است و رسانه ها با ظرفیت های مناسبی که در اختیار دارند می توانند به عنوان پل ارتباطی بین پلیس و مردم باشند .
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به این که صدا و سیما بیشترین تاثیرگذاری را در این زمینه دارد، افزود: رسانه ملی یکی از مهمترین مولفه ها در تولید و ارتقاء امنیت اجتماعی به شمار می رود و می تواند نقشی محوری در این زمینه داشته باشد.
وی با بیان این که نشست ها و تعاملات بین نیروی انتظامی و صدا و سیما منجر به ارائه خدمات بهینه و مطلوب انتظامی و امنیتی برای مردم با ارائه راهکارهای مناسب برای افزایش پیشگیری اجتماعی خواهد شد، اظهار داشت: نتایج حاصله از آسیب شناسی اجتماعی توسط کارشناسان انتظامی باید با استفاده از خلاقیت های هنری توسط کارشناسان رسانه به مخاطبان ارائه شود .
فرمانده انتظامی استان با تاکید بر استفاده از ابزارهای الکترونیکی و فضاهای مجازی ایجاد شده در موضوعات پیشگیری اجتماعی،تصریح کرد: استفاده از ابزارهای نوین آموزشی گامی برای امر به معروف نوین در جامعه است.
میرفیضی با اشاره به کاهش آمار تصادفات در استان در یک سال گذشته ،گفت: دستیابی به این موفقیت از نتایج توجه مردم به حقوق شهروندی و تلاش رسانه ها برای فرهنگسازی در این زمینه است .
سردارمیرفیضی با تاکید بر پرداختن به موضوعات اجتماعی و ارائه جمع بندی های حاصل از تحلیل محتواها به صدا و سیما ،گفت: با انجام نیاز سنجی های اجتماعی ، فرهنگی و آموزشی با همکاری کارشناسان نیروی انتظامی و صدا وسیما باید به دنبال ساخت برنامه های مشترکی در راستای پیشگیری اجتماعی در جامعه باشیم .
در ادامه این نشست ، مدیر کل صدا و سیما مرکز مازندران ،گفت: تعامل با نیروی انتظامی یکی از مهمترین اصول صدا و سیماست .
مقدسی با بیان این که در تهیه و تولید برنامه ها باید با نگاه به مسائل و آسیب شناسی اجتماعی اقدام شود ، خاطر نشان کرد: جلب رضایت مردم ، ارتقای احساس امنیت و اعتلای کشور از مهمترین اهداف مشترک صدا و سیما و نیروی انتظامی است .
وی با تاکید بر افزایش تعامل بین نیروی انتظامی و رسانه ملی و ضرورت تولید برنامه های اجتماعی با استفاده از محتوای آموزشی مناسب با نظرات کارشناسان نیروی انتظامی ، تصریح کرد: ایجاد فضای امنیت روانی موجب ایجاد نشاط و شادابی جامعه خواهد شد .
سرهنگ باقری معاون اجتماعی استان نیز در این نشست با اشاره به نقش امنیت اجتماعی در توسعه پایدار، بیان داشت: امنیت اجتماعی زیر ساخت توسعه است و چنانچه کشوری بخواهد رشد و تعالی را طی کند باید به توسعه امنیتی به عنوان مهمترین مولفه توجه داشته باشد .
معاون اجتماعی استان ، افزود: یکی از دلایل توسعه نیافتگی کشورهای جهان سوم این است که در کنار توسعه اقتصادی و سایر شاخص های توسعه به توسعه امنیتی توجه چندانی نکردند وبه همین دلیل دچار چالش و بحران شدند .
سرهنگ باقری ،ضمن تبیین ویژگی های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ،خاطر نشان کرد:برخورداری از امنیت پایدار یکی از مولفه های مهم نظام است که مردم فهیم ایران در هر نقطه از کشور از امنیت اجتماعی و احساس امنیت برخوردارند و این محقق نخواهد شد مگر با همکاری و همراهی مردم، سازمان ها و نهادهای مسئول ایجاد امنیت.
دکتر باقری با اشاره به نقش رسانه ملی در تحقق امنیت پایدار، بیان داشت:رسانه ها مهمترین مولفه تامین امنیت بوده که با اقدامات فرهنگی و افزایش آگاهی آحاد مردم می توانند نقش آفرینی کنند .