دکتر سید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ وارشاد اسلامی در حاشیه مراسم یادواره ی شهدای روستای تسکابن آمل در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مازندرانه در پاسخ به اینکه با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری درراردیبهشت ماه ۱۳۹۶،حضور طیف ها و سلیقه های مختلف سیاسی را چگونه دسته بندی وارزیابی می کند، گفت: یک طیف اصلاح طلب هستند و کارگزاران و اعتدال که به نظر می رسد، کاندیدهای مورد نظر همه ی آنها آقای روحانی است; البته به خاطر نظر سنجی های صورت گرفته تردیدهایی هم ایجاد شده است که نشان می دهد جایگاه آقای روحانی یک موقعیت متزلزلی است و دچار ریزش آرا شده و دلیلش این است که به وعده های داده شده در مسائل اقتصادی عمل نکرده و اینها تحقق پیدا نکرده است.

وی ادامه داد: برجام نیز آنگونه که باید و شاید نتایج ملموسی را متاسفانه به همراه نداشته است; لذا همین باعث شده که چه بسا افراد دیگری کاندیدا شوند و یا خود آقای روحانی وارد این عرصه رقابت نشود ;به هرحال آن چیزی که تا الان به نظر می رسد، آقای روحانی کاندیدای اصلی می باشد.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد اینکه درجبهه نیروهای انقلابی و ولایتمدار وضعیت به چه گونه ای می باشد، به خبرنگار مازندرانه گفت: درجبهه نیروهای انقلابی و ولایتمدار، جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی شکل گرفته وقراراست که همه ی طیف های ارزشی وانقلابی متدین واصول گرا را درکنار هم قرار دهند.

دکتر حسینی درباره اینکه آیا احتمال اجماع بر روی یک گزینه در جبهه اصولگرایان وجود دارد یا خیر، تصریح کرد: این احتمال وجود دارد و درحال حاضر وفاق حداکثری ایجاد شده و درست است که همه ی سلیقه ها وطیف ها وتشکل های سیاسی انقلابی اصولگرا هنوز به این جبهه ملحق نشدند اما تاکنون کسی هم مخالفتی نکرده است; زیرا ایده بسیار خوبی است واین ایده مبتنی براین است که از بدنه و پایگاه مردمی نیروهای انقلابی و ولایتمدار سوال و نظرسنجی به عمل بیاید تا همه در تصمیم گیری نهایی مشارکت کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: حرکت شکل گرفته مسلما بسیار بهتر از این است که تعدادی از سران احزاب و تشکل ها بخواهند در یک اتاق دربسته بنشینند و فقط خودشان تصمیم بگیرند که چه بسا آن تصمیمات با واقعیت های جامعه همراه نباشد.

وزیر اسبق فرهنگ وارشاد اسلامی با حمایت از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، بیان کرد: به نظر می رسد که حرکت جدید جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می تواند تعداد گزینه ها برای انتخابات را کاهش دهد و درنهایت به یک فرد واحد درجبهه نیروهای انقلابی و ولایتمدار رسید.

سید محمد حسینی در ادامه به خبرنگار مازندرانه گفت: با توجه به شرایطی که درکشور وجود دارد، غالب مردم خواهان یک تحول اساسی درشیوه های مدیریتی واجرایی کشورهستند و به نظر می رسد ورود یک فرد کاردان ومتدین با یک برنامه قوی و تیم منسجم می تواند شرایط انتخابات آینده را تغییر دهد واینطور نیست که ما فکر کنیم حتما یک امر محتومی است ،که دوره ریاست جمهوری باید ۸ سال باشد، نه چنین چیزی نیست.

وی تصریح کرد: شرایط کشور در حال حاضر برای یک تحول بزرگ با حضور یک نیروی ارزشی متعهد درصحنه انتخابات ریاست جمهوری آمادگی دارد.

حسینی در پاسخ به سوال خبرنگار مازندرانه درباره میزان تحقق اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شد، با توجه به رکود حاکم بر فضای اقتصادی درکشور گفت: اقتصاد مقاومتی تنها راه گریز از وضع موجود وپایان بخشیدن به این رکود و مشکلات اقتصادی بود که متاسفانه آن طوری که باید وشاید مورد توجه مسئولان قرار نگرفت.

وی ادامه داد: مسئولان شعار زیاد دادند وحرف هایی هم زدند، اما درعمل برخی ها اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارند که بخواهند کاری انجام دهند ونگاه ها متاسفانه به خارج از کشور بود و هست.

وزیر اسبق فرهنگ وارشاد اسلامی تصریح کرد:مسئولان منتظر بودند با این مذاکرات یک تحول آنچنانی ایجاد شود و یا اینکه منتظرسرمایه گذاری خارجی بودند که با مانع مواجه است، زیرا با تمدید تحریم هایی که چندی قبل علیه جمهوری اسلامی ایران انجام شد ومشکلات بانکی موجود هنوز این ایده و روش نتوانسته توفیقی داشته باشد.

سید محمد حسینی تاکید کرد:امیدواریم که دردولت آینده بحث اقتصاد مقاومتی وبهره گیری از ظرفیت های فراوانی که درمیهن اسلامی وجود دارد، با جدیت پیگیری و عملیاتی شود و این طور نباشد که ما بخواهیم یک اقتصاد وابسته داشته باشیم، چرا که در حال حاضر خیلی ازهیئت های خارجی که به ایران می آیند، به دنبال این هستند که بازار گسترده ی مصرف کالاهای خودشان را پیدا کنند وبه دنبال انتقال تکنولوژی و فناوری به ایران نیستند، بنابراین باید یک تغییر رویکردی درکشور به وجود بیاید که در دولت فعلی چنین عزمی وجود ندارد.