حمیدرضا طیبی در خصوص توانایی محققان جهاددانشگاهی واحد گرگان اظهار داشت: محققان در این واحد جهاددانشگاهی اعلام آمادگی کرده اند که روی ماهیان خاویاری کارهای ژنتیکی کنند.

وی با بیان اینکه در این پروژه می توان با اقدامات ژنتیکی، طول عمر این ماهی را کاهش داد تا تولید خاویار کند، عنوان کرد: یک ماهی از ۷ تا ۱۰ سال طول می کشد تا به بلوغ برسد و تخم ریزی کنند که با انجام کارهای ژنتیکی می توان باعث شد عمر آن کاهش یابد.

طیبی گفت: این محققان اعلام آمادگی کرده اند که سن این ماهیان را از ۷ به ۳ سال برسانند تا بتوانند تخم ریزی کنند؛ این موضوع در دنیا در حال انجام است که عمر ماهی را کمتر کنند به همین دلیل نیاز است که در کشور ما هم چنین کاری انجام گیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه توانایی کشور ما در این زمینه بالاست تصمیم گرفتیم این پروژه را به یکی از واحد های جهاددانشگاهی واگذار کنیم؛ این موضوع منوط به تامین هزینه های لازم برای آزمایشگاههای مورد نظر است.

وی تاکید کرد: استانداری باید این فضا و بستر را فراهم آورد؛ اگر منابع را به درستی هزینه کنیم و برنامه ریزی صحیحی برای این بودجه داشته باشیم  می توانیم از آن استفاده کنیم تا به ثروت تبدیل شود.