مدیر امور آبفا شهری آمل با بیان اینکه پروژه ملی جمع آوری ، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب به عنوان بزرگترین پروژه زیست محیطی در این شهرستان درحال اجراست، گفت: دوره این طرح ۲۵ ساله و سال مقصد این پروژه ۱۴۱۵ پیش بینی شده که در حدود ۳۵۰ هزار نفر جمعیت را تحت پوشش قرار می دهد.
مهندس شعبان زروکی با اعلام خبر بالا افزود: در این طرح تمامی فاضلابهای تولیدی ، جمع آوری و بعد از تصفیه به چرخه آبی باز می گردد تا به مصرف کشاورزی ،پرورش آبزیان و… برسد.
وی با بیان اینکه مطالعات اجرای این طرح در سال ۱۳۸۶ انجام و عملیات اجرایی آن در سال ۹۰ آغاز شد، اظهار داشت: برای این پروژه ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شد که تا کنون حدود ۶۰ میلیارد ریال آن تخصیص و هزینه شده است.
مدیر امور آبفاشهری آمل، یکی از دلایل کندی اجرای این پروژه را عدم تخصیص اعتبار کافی و به موقع دانست و تصریح کرد: ازمحل اعتبارات بانک توسعه اسلامی مبلغ ۴۵ میلیون یورو تسهیلات برای این پروژه در نظر گرفته شد که در حال پیگیری اختصاص آن هستیم.
مهندس زروکی، در بخش دیگری از سخنانش، با بیان اینکه امور آب وفاضلاب آمل غیر از آمل به عنوان مرکز شهرستان به شهرهای پلور، رینه ، گزنگ و شهر امامزاده عبدالله نیز خدمت رسانی می کند، گفت: تعداد مشترکین ما در این پنج شهر ۶۲ هزار اشتراک و واحد مصرف کننده اعم از خانگی و غیر خانگی ۱۱۰ هزار واحد است که مجموعا وظیفه آب رسانی به ۲۵۰ هزار نفر را برعهده داریم.
مدیر امور آبفاشهری آمل تصریح کرد: تامین آب درآمل و امامزاده عبدالله از طریق چاههای عمیقی که متشکل از ۲۸ حلقه چاه می باشد، صورت می گیرد و آب مورد نیاز مشترکان در لاریجان نیز از طریق ۷ دهنه چشمه با مجموع ظرفیت ۱۰۰۰ لیتر در ثانیه تامین می شود.
*اصلاح و بهسازی ۵ حلقه چاه طی ۷ ماه گذشته
مهندس زروکی، با اشاره به وجود۶۶۰ کیلومتر شبکه توزیع آب در شهر آمل ادامه داد: با توجه به اینکه زمان اجرای بخش هایی از این تاسیسات به دهه ۴۰ و۵۰ می رسد، حدود ۲۰ تا۳۰ درصد شبکه توزیع باهزینه حدود ۲۰۰میلیارد ریال نیاز به اصلاح و بازسازی دارد.
مدیر امور آبفاشهری آمل از اصلاح و بهسازی ۵ حلقه چاه با هزینه ای در حدود ۲میلیارد ریال طی ۷ ماه گذشته خبر داد و گفت: این اقدام منجر به افزایش ظرفیت آبرسانی به میزان۱۵۰ لیتر در ثانیه شد که معادل حفر ۳حلقه چاه باهزینه ۲۰ میلیارد ریال می باشد که به این ترتیب صرفه جویی خوبی در این بخش انجام شده است.
وی در ادامه سخنانش، به اجرایی شدن دولت الکترونیک همسو با پیشرفت تکنولوژی در این امور اشاره و تصریح کرد: در این راستا مشترکین می توانند از طریق سایت شرکت به نشانی
www.abfa-mazandaran.ir خدمات ۲۲ گانه اعم از فروش و خدمات پس از فروش انشعاب آب و فاضلاب را به صورت غیر حضوری دریافت کنند .
مهندس زروکی از مشترکین خواست با استفاده از تلفن ثابت و با ارائه شماره اشتراک از طریق سامانه ۱۵۲۲ نسبت به پرداخت قبوض آب بها اقدام نمایند.
مدیر امور آبفاشهری آمل با اشاره به کمبود منابع آب شیرین در دنیا، گفت: بسیاری از ما براین باوریم که استان مازندران استانی پر آب است ولی درعمل اینگونه نیست و با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن منابع آبی لازم است شهروندان نهایت دقت در مصرف بهینه آب به عنوانی میراثی گران بها برای آیندگان را داشته باشند .
گزارش از : میثم یوسفی
گزارش از : میثم یوسفی