زهرا رجبی مدیر عامل انجمن MSوALSشهرستان آمل می باشد که خودش نیز مبتلا به بیماری ام اس می باشد برای بیماران مبتلا به این بیماری طی چندین سال اخیر تلاش های بسیاری را انجام داده است.
خانم رجبی با ۳۸ سال سن، متاهل بوده و با توجه به بیماری اش و کارهای خانه و از طرفی دیگر رسیدگی به امورات بیماران ام اس نمونه ای کامل از یک زن ایرانی است و با پشتکار خود نشان می دهد با وجود بیماری انسان می تواند کارهای روزمره خود را مانند افراد دیگر به راحتی انجام دهد.
به همین منظور خبرنگار ما گفتگویی کوتاه اما گرم و صمیمی با این بانوی آملی انجام داده است که با هم می خوانیم:
۱-مازندرانه*خودتان را مختصر معرفی کنید؟
زهرا رجبی هستم مدیر عامل انجمن MSوALSشهرستان آمل و خودم نیز مدت ۱۳ سال بیمار ام اس می باشم.
۲-مازندرانه* انجمن ام اس آمل از چه سالی در آمل آغاز به کار کرد و بانی اصلی آن چه کسی بود؟
این انجمن از سال ۸۴ به همت جمعی از پزشکان شهرستان آمل موفق به اخذ مجوز شده است ولی کار گسترده ای تا به حال شکل نگرفته است.
۳- مازندرانه*چه کارهایی تا به حال در انجمن ام اس انجام داده اید؟
از سال ۹۲ در حد توان خود انجمن را به مردم و مسئولین معرفی کردیم و در سال ۹۳ انجمن از حالت رکود خارج و کارهایی با ارزشی را در طول سال انجام می دهد که از جمله آنها می توان به : تخفیف دارویی ۲۰ تا ۵۰ درصد از علوم پزشکی ساری و فیزیوتراپی و ماساژ درمانی بصورت رایگان با هزینه انجمن، دو همایش و اردو تفریحی برای بیماران در سال، دعوت از خیرین برای گلریزان، ارجاع بیماران به چشم پزشکی، دندانپزشکی و قلب بصورت رایگان، به کمک خیرین در سال دو بار سبد کالا با ارزش تقریبی ۵۰ میلیون تومان و کمک کالایی از طرف انجمن به شش نفر از بیماران بصورت حواله ۱۰۰۰۰۰ تومانی، بازدید از بیماران بصورت هفتگی، خرید و توزیع صندوق در سطح شهر به تعداد سیصد عدد با ارزش ۱۱ میلیون تومان، ایجاد بازارچه با انجمن های دیگر بصورت مشترک، برگزاری کلاسهای آموزشی طراحی روی سفال، شیشه، قلاب بافی، کارهای زینتی و ارائه آنها در بازارچه فرهنگ به منظور کمک به انجمن و … نام برد.
۴-مازندرانه* در آمل چند نفر به بیماری ام اس مبتلا هستند؟
تعدد بیماران در شهرستان آمل ۱۵۰ نفر و در شهرستان نور و محمودآباد ۵۰ نفر ثبت شده است.
۵-مازندرانه*شما در انجمن ام اس چه مشکلاتی دارید؟
انجمن دارای هویت شهری شده است بنابراین مشکلات آن نسبت به گذشته مضاعف گردیده و عمده ترین مشکل منابع مالی می باشد و اینکه انجمن از مکان ثابت برخوردار نیست.
از دیگر مشکلات نیز می توان به تهیه دارو از ساری اشاره کرد که به این منظور هزینه زیادی صرف ایاب و ذهاب می گردد بنابراین از مسئولان و دانشگاه علوم پزشکی مازندران که دارای استادانی برجسته و درد آشنا همانند دکتر جان بابایی،محمودی و…است انتظار داریم یک درمانگاه تخصصی تهیه دارو در شهرستان آمل احداث شود.
۶-مازندرانه*در خصوص برگزاری بازارچه های خیریه برایمان توضیح دهید؟
بازارچه خیریه توسط خود بیماران اداره می شود تا نگاه غرور آمیز آنها در رفع مشکلات مالی حفظ گردد و آخرین بازارچه نیز بصورت مستقل از تاریخ ۵ الی ۶ شهریور ۹۵ بمدت پنج روز در خیابان هراز در حال برگزاری می باشد.
۷-مازندرانه*حرف پایانی؟
امیدوارم همین لحظه پایانی برای تمام مشکلات باشد