به گزارش پایگاه مازندرانه به نقل از وبلاگ رویای منتظر/
چنگمال یک خوراکی مخصوص کرمان می باشد که به عنوان میان وعده از آن استفاده می شود وبسیار نیز مقوی می باشد و طرز تهیه آن نیز خیلی راحت وآسان می باشد.
موادلازم:
خرمای بدون هسته نیم کیلو
نان یک عدد
مغرگردو خردشده یک پیمانه
روغن ترجیحا روغن حیوانی.دوقاشق غذاخوری
پودر نارگیل : به میزان دلخواه
طرزتهیه:
ابتدا خرماها را در روغن کمی تفت می دهیم .سپس نان را ریزه می نمائیم با مغز گردو وخرما مخلوط نموده وکاملا ورز می دهیم بعد موادرابه شکل گرد یا هر شکل دلخواه تقسیم می کنیم سپس پودرنارگیل را روی آن ریخته .چنگمال آماده می باشد.بعضی از افراد ترجیح می دهند چنگمال را چندساعتی دریخچال گذاشته تا خوب خودش رابگیرد بعد میل نمایند.نوش جان
کتاب الکترونیکی غذاهای سنتی ایرانی کتابی است جالب وجذاب برای کدبانوهای ایرانی که غذاهای خوشمزه ای را برای خانواده آماده نمایند.بامراجعه به لینک http://13401354.zepo.ir/ می توانید راحت این کتاب را تهیه نمایید.