بهای خرده فروشی ۱۱ گروه کالایی در هفته منتهی به ۲۷ اسفند ماه منتشر شد.

در این هفته قیمت گروه کالایی لبنیات، چای و روغن نباتی تغییر نداشت اما قیمت تخم مرع ۰٫۱ درصد، حبوب ۰٫۲ درصد، میوه‌های تازه ۱٫۷ درصد، سبزی‌های تازه ۴٫۱ درصد و قند و شکر ۰٫۲ درصد افزایش یافته است.

همچنین قیمت گروه گوشت مرغ ۲٫۱ درصد، گوشت قرمز ۱٫۱ درصد، برنج ۰٫۲ درصد کاهش داشته است.

*لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. بهای تخم‌مرغ معادل ۱٫۰ درصد افزایش یافت و شانه‌ای ۷۵۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰۰ ریال فروش می‌رفت.

* برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک بدون تغییر بود. بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۱٫۸ درصد کاهش ولی قیمت برنج داخله درجه دو ۰٫۱ درصد افزایش داشت.  در گروه حبوب بهای لپه نخود و لوبیا چیتی ثابت بود. قیمت لوبیا سفید معادل ۰٫۱ درصد و لوبیا قرمز ۰٫۷ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰٫۳ درصد تا ۱٫۰ درصد افزایش یافت.

* میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری طالبی عرضه نمی‌شد و نارنگی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.

میوه‌ فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه قیمت نارنگی معادل ۰٫۶ درصد و لیمو شیرین ۷٫۰ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰٫۲ درصد تا ۷٫۷ درصد افزایش داشت.

در گروه سبزی‌های تازه قیمت سبزی‌های برگی بدون تغییر بود. بهای خیار معادل ۴٫۶ درصد و پیاز ۴٫۴ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۴٫۵ درصد تا ۱۷٫۲ درصد افزایش یافت.

* گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۲٫۲ درصد و گوشت مرغ ۲٫۱ درصد کاهش داشت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.

* قند، شکر، چای و روغن‌نباتی

در این هفته بهای شکر معادل ۰٫۵ درصد افزایش یافت. قیمت قند، چای خارجی و انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.

گروه کالا درصد تغییر نسبت به هفته قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل
لبنیات ۰ ۰٫۴ ۵٫۸
تخم مرغ ۱ ۵٫۹- ۶٫۴
برنج ۰٫۲- ۰ ۱۶٫۵
حبوب ۰٫۲ ۰٫۲ ۳۱٫۷
میوه‌های تازه ۱٫۷ ۱۵٫۶ ۴٫۴
سبزی‌های تازه ۴٫۱ ۳۰٫۴ ۳۵٫۲
گوشت قرمز ۱٫۱- ۱٫۲- ۵٫۹
گوشت مرغ ۲٫۱- ۲۳٫۷- ۱۳٫۵-
قند و شکر ۰٫۲ ۰٫۳ ۱۷٫۹
چای ۰ ۰٫۱ ۱۴٫۸
روغن نباتی ۰ ۰٫۲- ۰٫۱-

انتهای پیام/