سینا قربانی کارشناس رسانه در مراسم روز آتش نشان طی سخنرانی در دانشگاه فذا آمل بیان کرد: دانشگاه فذا همواره در مناسبتهای مختلف پیشقدم بوده و غیر از بحث اشتغال زایی و تولید که تلاشهای فراوانی داشتند، ما میبینیم که در چند سال گذشته این مجموعه توانسته در بحث اجتماعی نیز قدمهای خوبی بر دارد که از جمله آن میتوان به برگزاری مراسم روز آتش نشان اشاره کرد.
وی گفت: شرکت هایی در سطح شهرستان آمل می باشند که در کنار بنگاههای اقتصادی بودن خودشان در موضوعات مختلف ورزشی، اجتماعی، علمی و غیره نیز ورود می کنند و با عث افتخار شهرستان آمل هستند که نمونه آن می توان به شرکت کاله اشاره کرد که با تیم داری در لیگ برتر والیبال شور و اشتیاقی در ورزش شهر ایجاد کرد و شرکت هراز این مسئولیت را امسال به دوش خواهد کشید و یا شرکت فذا که با تاسیس یک مرکز علمی که در حال حاضر این مراسم در اینجا برگزار می شود، باعث ارتقای سطح علمی شهرستان شد.
قربانی ادامه داد: حمله به ایران در فضای مجازی ابعاد تازه ای به خود گرفته است و اگر به حرف های فرمانده سپاه پاسداران در مجلس شورای اسلامی دقت کرده باشید، ایشان به صراحت هرگونه جنگ نظامی را رد کردند ولی از جنگ تمام عیار روانی در کشور سخن گفتند که در این برهه تک تک ما درگیر و در تقابل با این جنگ روانی دشمن هستیم .
وی افزود: ما باید در حملات ناجوانمردانه ای که در حوزه فضای مجازی به مردم کشورمان می شود فارغ از اینکه درگیر مسائل اقتصادی هستیم ، به این نکته توجه کنیم که عمده این مشکلات از دیدگاه کارشناسان بخشی به خاطر تحریم، بخشی مشکلات داخلی و بخش دیگرآن ضعف خود ما است که با ابزار فضای مجازی در زمین دشمن در حال بازی کردن هستیم.
کارشناس رسانه تصریح کرد: امروز معضل اصلی جامعه ما این است که ما مصرف کننده محتوا شدیم نه تولید کننده محتوا و خبرنگارها و رسانه ها می توانند به عنوان یک بازوی قدرتمند و توانمند در این برهه حساس کمک کنند.
وی تاکید کرد: باید خیلی بیشتر از گذشته با سواد رسانه ای آشنا شویم و همه ما باید بدانیم سواد رسانه ای چیست و آن را به فرزندانمان آموزش دهیم تا هر خبر کذبی را باور و منتشر نکنیم تا دشمن به خواسته های خود دست پیدا کند.
قربانی اظهار داشت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری ما رفع موانع تولید را متاسفانه درامل زیاد شاهد نیستیم و یکی از این دلایل شاید اطلاعات نادرستی است که رسانهها منتقل میکنند و اگر در این راستا به شکلی درست و اصولی انتشار خبر صورت پذیرد ، شاید شرکتی تعدیل نیرو نخواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: شرکت فذا در سال گذشته به صورت ناخواسته به دلیل مشکلات و وضعیت اقتصادی نامناسب در حال تعدیل نیرو بود که این موضوع خواسته قلبی مدیران نبود، اما با همتی که اصحاب رسانه داشتند به عنوان یک اهرم قوی وارد شدند و اجازه ندادند تعدیل نیرو صورت بگیرد و این شرکت دوباره سر پای خودش ایستاد تا بتواند خدمات ارزندهای به مردم شهرستان آمل ارائه کند.
فعال رسانه ای استان مازندران بیان کرد: متاسفانه مفهوم رفع موانع را امروزه طوری تفسیر میکنند که هر کسی ورشکست شده ما باید به سراغ آن برویم و مشکلاتش را بررسی کنیم، ولی رفع موانع تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری است این می باشد که اشتغال پایدار موجود را حفظ کنیم نه اینکه با رفتار کردار و نحوه مدیریت خودمان تولیدکننده را دلسرد کنیم و به نوعی به آنها بگوییم نگاه ویژه ما به همان جایی است که خودمان تصمیم می گیریم نه شما.
وی ادامه داد: اگر کاری کنیم وقتی مسئولی از استان و کشور وارد آمل شد، وظیفه خود بداند به شرکتهای کاله، هراز، فذا که هر کدام ۱۰۰۰ و بیشتر کارگر دارند سر بزنند یعنی توانستیم تا حدودی کار مفیدی انجام دهیم چرا که این شرکت های باعث افتخار شهرستان آمل هستند و اشتغال زایی پایدار را ایجاد کردند.
قربانی در پایان گفت: وقتی انتظارها از افرادی مثل آقای دادگر، سلیمانی و اردشیر در مسائل مختلف شهرستان بالا است، بنابراین باید نگاه ویژه ای به این افراد و مشکلات موجود آنها در بنگاههای اقتصادی شود و مسئولان استانی نیز این مساله را در بازدید هایشان لحاظ کنند، چرا که این افراد از سرمایه های شهرستان آمل محسوب می شوند .
حال باید از مسئولان استانی و شهرستانی پرسید که چرا با برخی کارهای خود باعث دلسردی کار آفرینانی می شوند که با راه اندازی اشتغال پایدار در سطح شهرستان توانستند افراد زیادی را مشغول به کار کنند؟
قطعا وجود چنین بنگاههای اقتصادی مثل شرکت فذا ، می تواند تاثیر مثبت زیادی، در جو روانی شهرستان داشته باشد ، بنابراین از مسئولان ارشد استانی انتظار می رود در بازدید های خود حتما به این شرکت ها سر بزنند و پیگیر درخواست های این تولید کنندگان باشند و با برخی کارهای خود سبب دلسردی این افتخارات شهرستان نشوند.
خبر و تنظیم: سحر صالحی