احمد حسین زادگان در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا که فرمانداران سراسر استان نیز از طریق ویدئوکنفرانس در آن مشارکت داشتند، با تبریک نیمه شعبان، میلاد حضرت قائم (عج) با بیان این که از آنجا که برگزاری کلیه مراسم در راستای مقابله با شیوع کرونا ممنوع اعلام شده است، افزود: کلیه مراسمی که در این ایام منجر به اجتماعات می گردد ممنوع اعلام شده و مقرر شد برنامه هایی با محوریت فضای مجازی و همکاری صدا و سیمای مرکز استان و برنامه هایی که نیازمند اجتماع در فضای عمومی نباشد، برای گرامی داشت این ایام خجسته برگزار شود.
حسین زادگان ضمن قدردانی از تلاش های همه فعالان اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد: اجرای این طرح هنوز به پایان نرسیده است و باید مثل روزهای نخست جدی گرفته شود تا از نتایج کامل آن برخوردار شویم و کماکان محدودیت تردد بین شهری و بین استانی اعمال می شود.
استاندار با اشاره به این که بر اساس ابلاغ ستاد ملی در خصوص اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در استان ها، ادارات با حضور دو سوم کارکنان، فعالیت خود را از روز شنبه ۲۳ فروردین ماه تداوم می بخشند، افزود: برخی اصناف نیز با رعایت همه موازین بهداشتی و شیوه نامه های ارسالی فعالیت خود را از شنبه در استان ها آغاز می کنند. دورکاری نیز همچنان برای مقابله با شیوع کرونا بصورت هدفمند ادامه خواهد یافت و همه کارکنان و مدیران دستگاه های اجرایی باید نسبت به ارائه خدمات صحیح به شهروندان توجه ویژه کنند تا بی دلیل کار مردم دچار پیچ و خم های اداری نشود و در واقع مراحل زاید اداری برای کاهش تردد و حضور در ادارات حذف شود.
مقام عالی دولت در استان تاکید کرد: بازگشایی ادارات و مشروط برخی اصناف معنایش کنترل بیماری نیست و کماکان باید همه متولیان امر با جدیت در میدان باشند و همکاری مردم تداوم پیدا کند. وی ادامه داد: طرح فاصله گذاری هوشمند، برای ایجاد تعادل بین فعالیت های اقتصادی و مقابله با کرونا اتخاذ شده است.
حسین زادگان با اشاره به آغاز فصل کشاورزی در استان بویژه در روستاها، با بیان این که کمیته روستایی ستاد استانی مقابله با کرونا چند هفته است که برنامه دقیق حوزه های مختلف بخش کشاورزی را استخراج و تدوین کرده است، افزود: در این حوزه بیشتر بخش زراعی مورد تاکید است و برای این که مجموعه رفتارهای کشاورزان حین کار عامل شیوع ویروس نگردد، شیوه نامه یی از سوی ستاد مرکزی و وزارت بهداشت تهیه شده و از سوی کمیته روستایی، جهاد کشاورزی استان و دیگر بخش ها تدارک شده که با محوریت دهیاران و مراکز خدمات کشاورزی اطلاع رسانی خواهد شد تا هم اطلاعات کشاورزان و روستاییان نسبت به شناخت این ویروس بالا برود و هم رفتار آنان تغییر نماید.
وی رعایت مقولات بهداشتی طبق پروتکل های کمیته روستایی پیشگیری و مقابله با کرونا استان را ضروری دانست و گفت: نحوه تردد ماشین آلات کشاورزی، بکارگیری آن، تهیه غذا و خوردن ناهار در فعالیت کشاورزی نیز باید تحت مراقبت جدی قرار بگیرد.
استاندار ادامه داد: برای نظارت بر حسن اجرای این شیوه نامه در قالب یک چک لیست؛ ستاد به ما گزارش خواهد نمود و موارد انحرافی را تذکر می دهیم و با تخلف ها هم برخورد می شود.
وی با بیان این که بانک کشاورزی مکلف شده است تا تسهیلات مورد نیاز را در اختیار کشاورزانی که قصد دارند ماشین آلات نشاء را خریداری کنند، اعطا نماید، گفت: جهاد کشاورزی نیز باید از طریق بانک نشا نسبت به افزایش سطح کشت در روستاها در این راستا اقدام نماید.
استاندار با اشاره به این که برای راه اندازی کارها و امور مردم، مقرر شد؛ هم سامانه ۱۱۱ سامد تعداد جلسات ارتباط با مردم و هم ساعات شان را افزایش دهد و دستگاه هایی که بیشتر محل رجوع مردم هستند در این مرکز برای پاسخگویی به مردم حضور یابند، اظهار داشت: برای تسهیل امور مردم؛ مقرر شد؛ ملاقات های عمومی هم تا اطلاع ثانوی از طریق تماس تلفنی و سامانه پیامکی و با شیوه های موجود از سوی دستگاه ها در روز سه شنبه انجام شود که جزییات از طریق دستگاه ها بزودی اعلام می شود.
وی ادامه داد: همچنین به دستگاه ها تاکید شده که به ادارت شهرستان اختیارات بیشتری را تفویض کنند تا کمتر موجب تردد و ماندگاری مردم در شهرها شود.