در هیایوی این روزهای کشور و شهرمان آمل به خاطر وجود ویروس کرونا ، هستند کسانی که بدون هیچ سر و صدایی برای مردم شهر و دیارشان مشغول فعالیت می باشند و کمتر کسی آنها را میشناسد و از کارشان با خبر است.
خانواده های قربانی و علیزاده در این روزهای حساس، نمونه بارز یک خانواده ایرانی می باشند که با تلاش و جدیت فراوان مشغول تهیه و تولید ماسک های مرغوب دولایه و قابل شستشو برای کادر درمانی و مردم هستند.
از همین رو به سراغ نجیبه قربانی مدیریت خانه مد گلبرگ ضحا که دارای مدرک فوق لیسانس طراحی لباس و پارچه می باشد و سرپرست این گروه خانوادگی است رفتیم و گفتگوی جالبی با ایشان داشتیم.
نجیبه قربانی مدیریت خانه مد گلبرگ ضحا در ابتدا بیان کرد: در پی شیوع ویروس کرونا با خانواده تصمیم گرفتیم قدمی در این راه برداریم، و به کمک همشهریان عزیز آملی بیاییم .
وی ادامه داد: دوستان عزیز انجمن نیکوکاری سبز اندیشان به ما پیشنهاد همکاری در راستای تولید ماسک دادند و ما نیز پذیرفتیم و کار را از ۱۶ اسفند در مزون لباس خود آغاز کردیم .
قربانی افزود: گروه نیکوکاری سبز اندیشان وسایل اولیه را به ما تحویل می دادند و کار دوخت را ما انجام داده وآنها نیز به صورت رایگان بین اقشار مختلف مردم پخش می کردند.
وی تصریح کرد: به کمک کارآموزان و دیگر عزیزان روزانه ۵ الی ۶ هزار ماسک تولید و به گروه سبز اندیشان بابت پخش در داروخانه ها ، بیمارستانها و بین مردم تحویل می دادیم.
مدیریت خانه مد گلبرگ ضحا خاطرنشان کرد: بعد از چند روز خانواده تصمیم گرفتند که به خاطر، خطرات ناشی از ویروس کرونا و همچنین بیماری خودم کار را در منزل با مشارکت تمامی اعضای خانواده انجام دهیم.
وی تاکید کرد: بعد از استارت کار در منزل روزانه متوسط بین ۵۰۰ الی ۱۵۰۰ ماسک تولید می کنیم و به روستاهای مختلف بخش لاریجان مثل هفت تن، نوسر و غیره، درمانگاههای مختلف ، مناطق محروم و خانواده های نیازمند ارسال می کنیم.
قربانی اضافه کرد: از ۱۸ اسفند که به علت مسائل توضیح داده شده و تعطیلی بازار، کار را به خانه آوردیم و با کمک همسر ، ۲ دختر و ۲ داماد خودمان در حال انجام فعالیت هستیم و علارغم اعلام آمادگی خیلی از دوستان و بستگان، به خاطر ویروس کرونا و اینکه ماسک های تولید شده در بهداشتی ترین حالت ممکن به دست همشهریان عزیز آملی برسد ، تصمیم گرفتیم با همین ۶ نفر به کار خود ادامه دهیم.
وی گفت: برای تولید ماسک با چند پزشک در ابتدا مشورت کردیم و تلاش کردیم ماسک ها را با پارچه دوبل دوخته تا از نظر کیفیت در سطح بالایی باشد و پس از اتمام دوخت نیز مواد ضد عفونی کننده موجود است که تمامی ماسک ها را به وسیله آن ضد عفونی و پس از آن بسته بندی می کنیم.
این بانوی کارآفرین آملی افزود: به نیت پدرم سردار جانباز شهید محمد قربانی و برادر شوهرم پاسدار شهید احمد علیزاده ، روی بسته های ماسک را با برچسب صلوات تزیین کردیم .
وی ادامه داد: کل شبانه روز برای تولید ماسک مشغول فعالیت هستیم و ساعت خواب ما فقط از اذان صبح تا ساعت ۹ صبح می باشد، چرا که در این وضعیت حساس جامعه، نباید مردم را تنها گذاشت و هر کسی هر چیزی در توان دارد باید بگذارد تا بتوانیم هر چه زودتر شاهد ریشه کنی ویروس کرونا باشیم.
قربانی خاطرنشان کرد: الحمدالله از پرسنل بیمارستاها و درمانگاهها گرقته تا افرادی که این ماسک استفاده کردند از کیفیت آن راضی بودند و همین رضایت مندی و استقبال مردم باعث روحیه دو چندان و احساس مسئولیت بیشتر در ما شد.
مدیریت خانه مد گلبرگ ضحا در پایان افزود: غیر از هزینه پارچه، هزینه های مواد ضد عفونی کننده و همینطور بسته بندی آنها نیز می باشد که تمامی این موارد را خودمان بدون کمک گرفتن از کسی انجام می دهیم.
خبر و تنظیم: سحر صالحی