علی اکبر فاضلی مدیر مدرسه با نیازهای ویژه امام کاظم علیه السلام شهرستان محموداباد در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار مازندرانه گفت: این مدرسه در سال ۷۸ تاسیس شده است، و نزدیک ۱۰ سال مدیریت مدرسه را بر عهده دارم.
وی از سختی و مشکلات شغل خود گفت: جایی که عشق است این سختی ها به چشم می آید. هر کاری که انجام دهیم اگر در آن عشق و علاقه نباشد طبیعی است آدم خسته می شود ولی تا این لحظه هیچ گونه احساس خستگی نکردم و خدا را شاکرم تمام همکاران ما از شغل خود راضی و خرسند هستند.
فاضلی ادامه داد: با افتخار جزء مدارسی هستیم که در سطح استان حرفی برای گفتن داریم و مقام های متعددی را در جشنواره ها کسب کردیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مازندران که کار با این بچه ها چه لذتی دارد، گفت: نمیتوان آن را وصف کرد; گاهی اوقات بچه هایی که ما آموزش می دهیم، ناشنوا، نابینا و غیره هستند ولی معلم با این سختیهای کار وقتی به این بچه ها آموزش می دهد و آن ها میتوانند بخوانند و نوشتن یاد بگیرند این انرژی مثبت به همکاران من برمی گردد.
مدیر مدرسه با نیازهای ویژه امام کاظم علیه السلام شهرستان محموداباد ادامه داد: ما باید در حد توان این دانش آموزان، به آنها آموزش دهیم و از آنها بازخورد بخواهیم. ما با توجه به پتانسیل بچهها از آنها انتظار داریم و توانستیم از این پتانسیل بچه ها به خوبی استفاده کنیم، مثل سرود که ما همیشه در سطح استان جزء سه نفر اول استان مازندران هستیم این هم یکی از افتخارات مدرسه ما است.
وی افزود:نمی توانیم دانش آموزان خودمان را با محصلان مدارس عادی مقایسه کنیم چرا که آنها توانایی های خاص خودشان را دارند ولی با توجه به پتانسیلی که بچههای ما دارند ما توانستیم خیلی خوب حرکت کنیم به قول معروف رهرو آن نیست که هی تند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.
فاضلی از اقداماتی که در طول ۱۰ سال مدیریتش برای این مدرسه انجام داد، چنین گفت : ساخت پارک در مدرسه، تجهیز سرویسهای بهداشتی و جدا سازی آبخوری از سرویس های بهداشتی و … از جمله کارهایی بود که برای این مدرسه انجام دادیم.
وی از مشکلات و کمبودهای این مدرسه بیان کرد: جدا از مسائل تجهیزاتی، برای پارک بازی نیاز به چمن مصنوعی داریم و همچنین مشکل اصلی ما سرویس ایاب و ذهاب است که امیدواریم یک سیاست اعمال شود تا والدین هزینه سرویس ایاب و ذهاب پرداخت نکنند و این دغدغه را نداشته باشند چون آن ها هم مشکلات خاص خودشان را دارند.
مدیر مدرسه با نیازهای ویژه امام کاظم علیه السلام شهرستان محموداباد از بهترین خاطرات خود گفت: ۲ سال قبل یکی از دانش آموزان نابینای این مدرسه در دانشگاه سراسری بابلسر قبول شد و یکی دیگر از دانش آموز ناشنوا هم در دانشگاه آمل مشغول به تحصیل شد که از این موضوع خیلی خوشحال شدم وقتی مشاهده کردم حاصل تلاش همکاران ما به بار نشست و توانستیم چنین فرزندانی را تحویل جامعه دهیم.
وی از بدترین خاطراتش اظهار کرد: ما بچه هایی که آموزش پذیر هستند را پذیرش میکنیم ولی متاسفانه بعد از چند سال بچه هایی که کشش ندارند تا ادامه تحصیل دهند باید از بهزیستی خدمات بگیرند آن لحظهای که بچه می خواهد از مدرسه اخراج شود برایم دردآور است.
فاضلی تصریح کرد: هدف از مراسم امروز این بود تا ما گوشه ای از توانمندی دانش آموزان را در معرض نمایش قرار دهیم تا مسئولان از همه ی مشکلات ما آگاه شوند و در امر تصمیم گیری بیشتر کمک کنند.
وی افزود: ۵۱ دانش آموز در داخل مدرسه داریم و ۱۸ دانشآموز در مدارس عادی تحت عنوان دانش آموزان تلفیقی مشغول به تحصیل هستند . دانش آموزان تلفیقی کم بینا، ناشنوا و غیره که الحمدالله تاکنون نابینای مطلق در محمودآباد نداریم و دانش آموزان نابینا و کم شنوا که بهره هوشی عادی دارند در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند با نظارت معلم رابط ما میتوانند از خدمات توانبخشی هم استفاده کنند.
مدیر مدرسه با نیازهای ویژه امام کاظم علیه السلام شهرستان محموداباد در پاسخ به سوال خبرنگار مازندرانه که آیا اگر به گذشته باز می گشتید باز هم این شغل را انتخاب می کردید، گفت: بله حتما، شاید خواست خدا بود که من در این مسیر قرار بگیرم،شغلم را خیلی دوست دارم و لذت می برم و با تمام شرایط سختی که وجود دارد باید از دانش آموزانی که آسیب پذیر هستند مراقبت کنیم.
وی در پایان گفت: ما در مجموع با ۱۷ پرسنل در خدمت دانشآموزان هستیم و شخصی که کار خدماتی مدرسه ما را انجام می دهد و ناشنوا هست دیپلم برق دارد و فارغ التحصیل همین مدرسه بود ضمن اینکه ۱۲ نفر از معلمهای ما دارای کارشناسی ارشد و ۴ نفر نیز دارای مدرک کارشناسی هستند و از لحاظ نیروی انسانی بسیار قوی هستیم.
خبر : سحر صالحی