سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: با توجه به شرایط اقلیمی، آب و هوایی کشور می توان گونه های گیاهان دارویی مختلفی در کشور تولید کرد که درآمد آن حتی از نفت بیشتر باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با تاکید بر لزوم کشت گیاهان دارویی یادآور شد: گیاهان دارویی می‌توانند با کمی مراقبت در اراضی شیب دار و دیم تولید شوند.

وی افزود: در سالهای اخیر استفاده از گیاهان دارویی به دلیل اثبات اثرات مفید آن، ارزان بودن، کم بودن اثرات جانبی و همچنین ساز گار بودن با محیط زیست روز به روز در حال افزایش است و مصرف گیاهان دارویی برای درمان بسیاری از بیماریها مناسب است.

اسلامی در خصوص رویکرد جامعه به گیاهان دارویی بیان کرد: عوارض جانبی فراوان داروهای شیمیایی برای درمان بیماریهای مزمن از جمله، آسم، دیابت و روماتیسم، فشار خون از دلایل گرایش مردم به گیاهان دارویی است.

این مسئول با اشاره به اینکه بخش کشاورزی در اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان و کشاورزان فرصت های خوبی دارد و گیاهان دارویی در بازار جهانی با اقبال عمومی مواجه است.

وی در پایان با بیان اینکه گیاهان دارویی به عنوان ذخایر و گنجینه های ژنتیکی می تواند بزرگترین ثروت ملی برای استان باشد، گفت: ۱۹ گونه شناخته شده در استان وجود دارد که سهم شهرستان آمل در تولید گیاهان دارویی ۵۰ هکتار است.