خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه در ادامه مصاحبه های خود در راستای حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر استان مازندران و حمایت از جوانان، اینبار به سراغ هنرمندی جوان، آینده دار و تحصیلکرده از شهرستان آمل رفته است و گفتگوی جذابی با وی داشت .
محمد حداد متولد سال ۱۳۶۶ از شهرستان آمل می باشد که از سال ۱۳۸۰ وارد موسیقی شد و به طور جدی از سال ۱۳۹۴ کارش را در این حرفه را آغاز کرد.
وی که تحصیلات دانشگاهی در رشته کامپیوتر – نرم افزار را دارا می باشد برای کسب تجربه و یادگیری تخصصی موسیقی در سال ۱۳۹۵ با ورود به واحد ۱۱ دانشگاه علمی کاربردی تهران این رشته را به صورت آکادمیک فرا گرفت.
حداد در همان سال توانست با کمک جمعی از دوستان، انجمن حامیان موسیقی را در آمل راه اندازی کند که چندی پیش مراسم چهار سالگی آن نیز انجام شد.
این جوان خوشنام و شایسته در طول این مدت توانست پای اساتید زیادی را به آمل در غالب برگزاری سمینار و نشست های تخصصی باز کند که این موضوع کمک شایانی به هنرمندان آملی کرد تا بتوانند از تجربیات گرانبهای آنها استفاده کنند و شور خاصی را در جامعه هنری آمل به پا کرد.
حداد در کنار تمامی فعالیت هایی که در طول این سالها داشت به عنوان مدرس گیتار و آواز در آمل و چند شهرستان دیگر فعالیت داشت و توانست در سال ۱۳۹۷ مجوز شرکت فرهنگی هنری به نام مهر آهنگ که برگزاری کنسرت ها و تهیه آلبوم ها محور فعالیت آن می باشد، را اخذ کند.
وی در سال جاری نیز توانست مجوز موسسه دارکوب را در آمل اخذ کند که در زمینه آموزش موسیقی و هنرهای تجسمی مشغول به فعالیت می باشد.
محمد حداد خواننده و مدیر اجرایی بخش های موسیقی در آمل در خصوص نحوه علاقه مندی خود به هنر و موسیقی گفت: قطعا وقتی هر انسانی وارد حرفه ای می شود، الگویی برای خود ترسیم کرده است و الگوی بنده نیز شخصی بود که مرا علاقه مند به هنر و موسیقی کرد و از انتخابم کاملا راضی و خشنود هستم.
وی از وضعیت فرهنگ، هنر و موسیقی در آمل بیان کرد: بدون هیچ اغراق و شبهه ای قطعا شهرستان آمل یکی از قطب های هنر در کشور می باشد و دلیل آن نیز افتخار آفرینی هر ساله هنرمندان آملی از موسیقی گرفته تا تئاتر تجسمی در جشنواره های مختلف مثل جشنواره موسیقی جوان و فجر می باشد .
حداد ادامه داد: در تئاتر هم برگزیدگان مختلفی در جشنواره های مطرح کشوری داریم که کارشان فوق العاده است و در حال فعالیت می باشند که این موضوع تاثیر بسزایی در فراگیر شدن این رشته داشته است به طوری که هر هفته ما شاهد برگزاری تئاتر و یا موسیقی در شهرستان آمل می باشیم و استقبال مردم هم بسیار خوب شده است که نشانگر رونق هنر در آمل می باشد.
خواننده مطرح آملی از تعداد آهنگ هایی که از وی تا به حال منتشر شده است، نیز تصریح کرد: سال ۱۳۸۸ به طور رسمی یک کار منتشر کردم که همان آهنگ مجددا در آلبوم جدید بنده وجود دارد و در حال حاضر نیز آلبومی به اسم استخاره مجوزش صادر شده است که در دهه سوم آبان ماه در اکسین آمل مراسم رونمایی آن انجام خواهد شد.
وی افزود: بنده به برگزاری سمینار ها، ورکشاپ ها ، برگزاری کلاسهای آموزشی، تشکیل ارکست ها و … علاقه بسیار زیادی دارم، ولی خواننده شدن در سطح کشوری هدف نهایی بنده می باشد و برنامه هایی را نیز برای پیشبرد این هدف دنبال می کنم که انشالله تا سال آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.
مدیر موسسه دارکوب، شهرستان آمل را برای ترقی و پیشرفت هنرمندان مکانی ایده آل خواند و گفت: وضعیت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان آمل بسیار مطلوب می باشد و مسئولین بزرگوار آملی از امام جمعه گرفته تا شورای شهر، شهرداری، فرمانداری و ارگانهای دیگر همکاری ها و تعاملات خوبی را با موسسات مختلف و هنرمندان دارند که جای تقدیر و تشکر دارد.
جوان هنرمند آملی تاکید کرد: در کنار موضوع تعامل مسئولین با هنرمندان، زمینه آموزش هنر، موسیقی و تئاتر در آمل فراهم می باشد; بطوری که داری بهترین اساتید، تحصیلکرده ها و آموزشگاهها می باشیم و این افراد با دلسوزی تمام در حال کار و فعالیت می باشند و خانواده ها می توانند با خیال راحت حتی به صورت آکادمیک برای فرزندان و خودشان این زمینه را مساعد ببینند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر آمل وجود دانشگاه علمی کاربردی و هنرستان موسیقی سیاوش که اولین هنرستان غیر انتفاعی موسیقی در کشور می باشد ، فضای آکادمیک در آمل، برای گسترش علوم این هنر و پیشرفت هنرجویان را چندین برابر کرده است.
مدیر اجرایی بخش های موسیقی در خصوص مشکلات خود در این حرفه چنین گفت: مشکلاتی که با آن مواجه شدیم را می توان به ۲ مرحله تقسیم کرد که مرحله اول آن روزهایی بود که انجمن حامیان موسیقی را تشکیل دادیم که یک انجمن مردم نهاد بود ولی از بچه های موسیقی نا مهربانی های زیادی دیدیم و سد های زیادی بر سر راه ما با عناوین مختلفی قرار دادند که فعالیت های ما اجرایی نشود و بنده عامل حسادت را در این موضوع دخیل می دانم چرا که هر کسی در حال رشد باشد تا آنجایی که امکانش هست افرادی وجود دارند که کارشکنی کنند و از ریشه آن را نابود کنند.
حداد تاکید کرد: برای بنده هم در طول سالهای اول فعالیتم که به عنوان یک جوان و هنرجو با رزومه ای مختصر وارد این عرصه شدم این اتفاقات رقم خورد. در آن زمان ۱۴ گروه را در یک زمان هدایت می کردم که کار بسیار دشواری بود ولی به نحو شایسته می توانستم کارها را پیش ببرم و همین عوامل باعث دلخوری برخی دوستان موسیقی شده بود.
وی افزود: ولی در حال حاضر به لطف خدا مسیری خوبی را طی می کنم و همه چیز طبق روال است چرا که تجربیات آن سالها خیلی کمک کار بنده شده است تا بتوانم با یک برنامه و استراتژی مناسب کارها را هدایت کرده و رو به جلو برویم.
خواننده نام آشنای آملی به افرادی که در اول راه موسیقی و هنر هستند، گفت: حرف بنده به افرادی که در ابتدای راه ما می باشند این است تا حتما با یک مشاور که دلسوزانه مسیر را برایشان تشریح کند، قبل از شروع به این حرفه، مشورت کنند و این دقیقا همان چیزی است که در دوران ما وجود نداشت و بسیاری از افراد که وارد این هنر می شدند با آینده ای مبهم و مجهول روبه رو شده و خسارات زیادی را متحمل می شدند و در حال حاضر نیز این موضوع وجود دارد.
حداد با گلایه از ضعف های موجود در کشور برای دوستداران موسیقی اظهار کرد: بسیاری از خانواده به موسیقی نگاه تفریحی دارند تا فرزندان خود را برای پر کردن اوقات فراغتشان وارد این حرفه کنند در صورتی که موسقی فلسفه خاص خودش را دارد.
وی تاکید کرد: این موضوع یک ایراد در سیستم کشور می باشد که موسیقی متاسفانه به عنوان رشته های شناور محسوب می شود و جدیتی از این نظر در کشورر ما برخلاف برخی کشورهای صاحب سبک موسیقی دنیا وجود ندارد که موسیقی را به عنوان یک رشته آکادمیک ببینند که حل این موضوع نگاه ویژه ای را می طلبد.
مدیر اجرایی بخش های موسیقی تصریح کرد: مردم نگاهشان به هنر از بیرون نگاه زیبایی است، بنابراین از دوستانی که در هنر فعالیت می کنند و یا می خواهند وارد هنر شوند انتظار دارم که توهم خود بزرگ بینی و حسادت را از خود دور کنند چون یک نفر می تواند با این خصلت های کاری کند افرادی زیادی نگاهشان به هنر و هنرمند تغییر کند.
مدیر شرکت فرهنگی هنری مهر آهنگ در خصوص روحیه لطیف و متواضع هنرمندان مطرح کشوری و بین المللی گفت: استاد کلهر یکی از بزرگترین اساتید موسیقی کشور در عرصه بین المللی می باشد که مدتی قبل در ساری برنامه داشت و در حین اجرای برنامه با حرکتی متواضعانه دست استاد خوشرو و استاد اسحاقی که ۲ پیشکسوت عرصه موسیقی می باشند را بوسید که این نشان دهنده روح بزرگ و والای یک هنرمند می باشد که فروتنی این استاد بزرگ را نشان داد و ما باید از این عوامل درس بگیریم تا بتوانیم در هنر زندگی کنیم.
خبر: سحر صالحی