سرهنگ مهدی باقری رییس با اشاره به این که، این دستگاه جایگزین قبض‌های کاغذی جریمه شده است.، فزود: از این پس دیگر هیچ راننده‌ای، قبض جریمه دریافت نخواهد کرد و سامانه جدید به جای سیستم کاغذی دستی و سنتی به کار گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۲۵۰ پلیس اخطارنویس در راهنمایی و رانندگی استان مازندران به این دستگاه مجهز شدند، بیان داشت: تسریع در اعمال قانون و اعلام میزان خلاقی‌های گذشته و توقیفات احتمالی خودرو از مزیت های این دست افزار به شمار می رود .

سرهنگ باقری، ارسال فوری پیامک جریمه در همان زمان توقف خودرو توسط پلیس را دیگر مزیت‌های این دستگاه برشمرد و ادامه داد: رانندگان در اسرع وقت از جریمه صادر شده مطلع می شوند و بر خلاف گذشته که پیگیر پرداخت جریمه خود نمی شدند، نسبت به پرداخت آن اقدام خواهند کرد.

وی، بیان داشت: در دست افزار هوشمند موبایلی پلیس، شماره قبض، تاریخ، نوع و علت جریمه شدن، شناسه قبض و شناسه پرداخت، پیامک می شود و راننده یا مالک خودرو می تواند در همان لحظه، آن را از طریق سامانه ۱۲۰ پلیس راهور پرداخت کند.

رئیس راهور مازندران بازدارندگی با هدف کاهش تخلفات و ایجاد جو روانی مثبت برای رانندگان برای اطلاع از میزان جرایم و پرداخت آن را از مزایای دیگر این دستگاه عنوان کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران در ادامه مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی را مهم ترین علت و عامل ۴۱ درصد از تصادفات منجر به مرگ در حوادث استان اعلام کرد

سرهنگ باقری از بی توجهی به حق تقدم بویژه هنگام گردش به چپ و راست به عنوان دیگر علت مهم وقوع تصادفات مرگبار در شهرهای مازندران یاد کرد و گفت: ۳۱ درصد از تصادفات درون شهری مربوط به این علت است.

وی از کاهش ۱۰ درصدی تصادفات در ۴ ماهه اول سال خبر داد و خاطر نشان کرد: واژگونی خودروها با ۱۹ درصد و سرعت غیر مجاز با ۹ درصد از دیگر عوامل تصادفات در حوادث رانندگی درون شهری مازندران است.