در مراسمی با حضور مسئولین و مردم، پروژه‌ی میدان امام حسین (ع) که طرح آن برگرفته از حدیث مشهور نبوی «ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه» است، افتتاح شد.

در این مراسم آیت الله اعتمادی رئیس حوزه علمیه دارالعلم، مهندس ناظم رضوی، شهردار کاشان و مهندس گرانمایه، مدیر سازمان زیباسازی حضور داشتند. که پس از ذکر مصیبت و روضه‌خوانی توسط مادحان اهل بیت علیهم السلام، رمان بهره‌برداری از این پروژه به دست آیت الله اعتمادی و مهندس ناظم رضوی، با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد، قیچی شد.

طرح این میدان به صورت یک کشتی است که یادآور این حدیث نبوی در رابطه با امام حسین (ع) است که «ان الحسین مصباح الهدی و سفینه النجاه» به راستی که حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است. و در بالای این کشتی، این جمله از خود سیدالشهدا (ع)، قرار داده شده که «هل من ناصر ینصرنی» آیا یاری‌دهنده‌ای هست که مرا یاری کند؟!

به گفته‌ی مهندس بهروز گرانمایه مدیر عاملسازمان زیباسازی در جمع خبرنگاران، این پروژه تماماً به دست هنرمندان کاشانی ساخته شده که در حدود ۶۰۰ میلیون تومان هزینه در برداشته است. که ۳۰۰ میلیون هزینه برای کشتی و ۳۰۰ میلیون هم صرف بهسازی میدان، شده است. با اینکه برای این پروژه هزینه‌ای بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان صرف شده، اما این هزینه در برابر بزرگی، زیبایی و ماندگاری این اثر، چیزی به حساب نمی‌آید.

المان میدان امام حسین علیه‌السلام در حقیقت به عنوان یک اثر ماندگار و به یادماندنی از دوران مسئولیت مهندس سید محمد ناظم‌ رضوی در شهرداری کاشان، برای آیندگان به جا خواهد ماند.

بهره‌برداری و اتمام این پروژه، قبل از فرارسیدن تحویل سال جدید و ایام تعطیلات نوروز که سیل گردشگران داخلی و خارجی به سمت کاشان روانه می‌شود، نیز از نقاط مزیت این پروژه به حساب می‌آید که با تلاشی شبانه‌روزی، در وقت مناسب، به اتمام رسید.

جزئیات این پروژه به نقل از مقام مسئول سازمان زیباسازی شهرداری کاشان از این قرار است:

طراحی و نظارت: سازمان زیباسازی شهرداری کاشان

پیمانکار: شرکت سکناسازان

مجری سازه: ابوالفضل ذوالفقارپور

نورپردازی: شرکت فرانور

رنگ‌آمیزی: شرکت اریکه پارسیان

متریال: تمام فلز با پوشش اپوکسی

ارتفاع: ۱۲ متر / طول: ۱۷٫۵ متر

به وزن حدود ۱۵ تن