خبرنگار سایت مازندرانه به سراغ جواد حیدری یکی از فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان آمل رفته و گفتگویی جذاب و شنیدنی با وی داشته است.

جواد حیدری متولد سال ۱۳۵۷،دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر(برنانه نویسی)است. وی در مدت ۱۳سال کار سیاسی خود عضو سابق حزب موتلفه اسلامی، عضو ‌مجمع اصولگرایان استان مازندران و شهرستان‌آمل، عضو و هیئت موسس حزب حلقه مودت رهروان امام و شهدا، موسس، بنیانگذار و رئیس اتحادیه محصولات فرهنگی شهرستان آمل به مدت ۴سال، هم اکنون نائب رئیس اتحادیه محصولات فرهنگی شهرستان آمل و عضو سابق کمیسیون فرهنگی اتاق اصناف شهرستان آمل بود.

در ادامه رزومه کاری حیدری می توان به هیئت مدیره موسسه خیریه سبز اندیشان تحت نظارت اداره بهزیستی،مدرک داوری مسابقات کونگ فو،شال بند مشکی دان ۳ رشته در کونگ فو ، عضو سابق تیم بازرسی ستاد صیانت از آثار فرهنگی و هنری شهرستان آمل و فعالیت های رسانه ای نامبرده اشاره کرد.

جواد حیدری در ابتدا با بیان اینکه آمل از نظر فرهنگی دچار مشکلات حادی است،اذعان داشت: نبود اتحاد در بین مسئولان و نداشتن برنامه ایی مدون و یکپارچه در طی سالیان گذشته، مناسبت های فرهنگی در شهرستان آمل را کاملا از بین برده و یا کم رنگ کرده است .

وی ادامه داد: در مناسبت های مختلف فرهنگی چهره شهر تغییر نمی کند و همه دستگاهها به‌نحوی نظاره گر یکدیگر هستند و اگر هیئت ها نباشد،می توان گفت که اصلا کار فرهنگی انجام نخواهد شد .

حیدری در خصوص ضعف خانواده ها در کنترل حریم خانواده و استفاده از ماهواره که باعث اختلالات روحی و روانی در بین برخی جوانان شده است،افزود: برای جوانان و خانواده هایشان داشتن جنس مخالف به عنوان‌ دوست امری عادی شده است و این چیز خوبی نیست و باید با برنامه های مدون فرهنگی و برگزاری سمینارهای مختلف خانواده ها را از خطرات مطلع و آگاه ساخت.

وی در مورد وضعیت حجاب در شهرستان آمل گفت: آمل را نمیتوان‌با شهرهای دیگر استان مقایسه کرد. با توجه به نزدیکی شهر آمل به پایتخت کشور،مدل های لباس در عرض چند ساعت از مرکز ایران به آمل صادر می شود و به طور کلی می توان‌ گفت مردم آمل در تمام امور خیلی خاص هستند .

فعال فرهنگی شهرستان آمل ادامه داد: وضعیت حجاب در برخی خیابان های شهر آمل خیلی خوب نیست و نسل جدید، حریم اجتماع شهری را رعایت نمیکنند؛و قوانین جامعه با خانه را خوب درک نکرده اند.بایستی برای این معظل راهکارهای سازنده ارائه کرد.

حیدری در خصوص فضای رسانه ای و مجازی موجود در شهر آمل گفت: برخی رسانه نماها با بی اخلاقی هایی که انجام میدهند از خط قرمزهای عرضه رسانه پا را فراتر گذاشتندو بایستی مسئولان ورود و برخورد کنند .

وی افزود: مردم و مسئولان خبرنگاران حرفه ایی،صاحب نام و صاحب قلم در شهر را به خوبی می شناسند، و محال است چهره کاسب با دلسوز را تشخیص ندهند.

دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر ادامه داد : روند ظهور خبرنگارنماها در حال حاضر زیاد شده است؛ به نحوی که اکثرا خود را حرفه ایی و مطالبه گر می دانند.این باعث می شود تا برخی از مردم و مسئولان، خبرنگاران دلسوز، خدوم و خاک خورده را بیشتر بشناسند.

وی در خصوص مشکلات داخلی و گرانی های اخیر ذخاطر نشان کرد: این گرانی ها تحت تاثیر جنگ روانی تحریم ها نیست،علت گرانی ها
ضعف مدیریتی دولت در تخصیص ارز به شرکت ها و تولیدی ها می باشد؛ که ۵۰ درصد این ارزها توسط افراد فاسد و سود جو در جاهای دیگری هزینه شده که بنا بر اعلام خود دولت و نبود مواد اولیه با قیمت ارز دولتی در شرکتها، قیمت اجناس بالا رفته است.

حیدری تاکید کرد: شرکتهای سودجویی که تولیدات گذشته خود را احتکار کردند و روانه بازار نکردند،چند ماه بعد به قیمت روز وارد بازار کردند وسودهای کلان بردند و تمامی این عوامل دست به دست هم می دهد تا وضعیت اقتصادی مردم کمی دچار مشکل شود.

وی در خصوص وضعیت زیست محیطی شهرستان آمل به چند مورد اشاره کرد و گفت: حریم رودخانه هراز در داخل شهر وضعیت اسفباری دارد که در اختیار هیچ نهادی قرار ندارد تا مبادرت به ترمیم،بازسازی وزیباسازی آن کنند. همچنین کشتارگاه آمل در بلوارجانبازان و پساب شرکت کاله، کوه زباله عمارت ومعادن شن و‌ماسه در محور هرازکه عملا از دست همه مسئولان شهری خارج شده است، ورود مسئولان استانی و کشوری برای چاره اندیشی را می طلبد.

حیدری یکی از مهمترین مشکلات شهرستان آمل را تک صدایی خواند و بیان کرد: خرد جمعی وجود ندارد و نخبگان شهری در کنار رینگ منتظر تغییر در شهر هستند و بی شک باید گفت سیستم مدیریت شهری آمل از بی برنامه گی و نداشتن اتحاد رنج می برد .

وی در خصوص عملکرد شورا گفت: یکی از دلایلی که شورا تحرک چشمگیر ندارد،این است که‌برخی از اعضا در حد شورای شهر آمل نیستند.کسانی که در انتخابات شورا شرکت میکنند و از مردم رای اعتماد میگیرند بایستی خادم مردم باشند و برای مردم فریاد بزنند نه برای دوستان و نزدیکان خود .

فعال فرهنگی و اجتماعی شهرستان آمل ادامه داد: در شورای شهر آمل اتحاد وجود ندارد به طوری که از ۹ نفر ۶ نفر ادعای ریاست و بزرگی در شهر را در سر دارند و برخی به دنبال قدرت،ثروت ، مال اندوزی و دیده شدن هستند.

وی با بیان این که ۷عضو شورای شهر برای خودشان رسانه های مستقلی دارند، گفت: این ۷ عضو در ارسال خبر با هم رقابت دارند غافل از اینکه شورای شهر روابط عمومی دارد; وزن شورای شهر این دوره نسبت به تخصص افراد خیلی سنگین بود ولی سیاست این دوره شورای شهر اندازه یک ارزن وزن نداشت .

وی با بیان اینکه شورای شهر اسیر بازی افراد منفعت طلب بیرونی است که اعضای شورا را برای منافع خود بازی میدهند گفت: نبض شورای شهر در دستان کسانی هست که نقطه ضعف اعضای شورا را خوب میدانند. مشاوران اعضای شورای شهر برای نابودی بقیه اعضا به دوستان خود مشاوره میدهند نه اتحاد و همدلی.

وی در پایان در خصوص سایت مازندرانه گفت: مازندرانه رسانه ایی انقلابی ،وزین ،متعهد و با اخلاق می باشد که اصولی و ریشه ای کار خبری می کند و دارای خبرنگارانی بی حاشیه و کاربلد است و به طور کلی به شخصه به این مجموعه رسانه ای نمره بیست می دهم.

خبر: سحر صالحی