یکی از شهروندان استان با ارائه مرجوعه قضایی به این پلیس مراجعه و اظهار داشت از طریق پیامک متوجه شدم مبلغ ۱۲۳ میلیون ریال از حسابم بهصورت اینترنیتی برداشت گردید، از اینرو پیگیر موضوع شدیم.
با تحقیقات تخصصی و اطلاعاتی صورت گرفته متهم علاوه بر فرد مذکور، اقدام به سرقت از حساب بانکی افراد دیگری به این شیوه و شگرد نیز کرده است.
مجرمان مبالغ سرقتی را به روشهای مختلف، در چندین مرحله به کارتهایی انتقال و سپس از طریق دستگاه خودپرداز برداشت میکردند که سرانجام توسط این پلیس، متهم به هویت (الف-ق) در یکی از شهرستانهای استان شناسایی گشت.
متهم در تحقیقات بهعمل آمده عنوان داشت؛ از اوایل سال جاری یکی از دوستانش به هویت (م-ت) از او درخواست تعدادی کارت عابر بانک نموده و او نیز در بانکهای مختلف اقدام به افتتاح حساب نمود و کارتهای عابر را در اختیار دوستش قرار داد و قرار شد که به ازای هر کارت مبلغ یک میلیون ریال به او بدهد.
با هماهنگی مرجع قضائی متهم (م-ت) نیز دستگیر شد و ضمن اقرار به جرم خود گفت؛ حدوداً از آذرماه سال گذشته با همکاری یکی از دوستانش به هویت (الف-د) که مدت ۲ سال در امر فیشینگ فعالیت میکند.
با هماهنگی مرجع قضائی متهم (الف-د) نیز دستگیر شد وی از دو سال قبل تا کنون با یادگیری روشهای ساخت درگاههای فیشینگ در کانالها و گروههای تلگرامی، اقدام به ساخت درگاههای جعلی شرکتهای معتبر با عناوین همسریابی و خرید شارژ نموده و سپس با تهیه کارت بانکی و سیم کارتهای جعلی و ارائه آنها به همدستانم اقدام به برداشت از حساب بانکی اشخاص و نقد نمودن وجوه سرقتی میکردیم.
با بررسی سیستمهای رایانهای متعلق به متهمین، اطلاعات حساب کارت بانکی تعداد ۶۸۲ نفر کشف و شناسائی شد.
رئیس پلیس فتا مازندران سرهنگ محمد نژاد در پایان خاطر نشان کرد : کاربران مراقب باشند تا به هر برنامهای که در فضای مجازی تبلیغ میشود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو از طریق این نرمافزارها کاربران را به درگاههای جعلی کشانده و اقدام به کلاهبرداری از آنها مینمایند.