در پی گذشت حدود دو هفته از بروز سیل در استانهای مازندران و گلستان هنوز آبگرفتگی در برخی مناطق سیلزده وجود داشته و وضعیت معیشتی مردم را مختل کرده است، مردم سیلزده در شهر و برخی از روستاها مجبور به ترک منازل شدند، و کسانی که جایی برای رفتن نداشتند همچنان در خانههای پر از آب زندگی میکنند، این تمام ماجرا نیست…
سیل سین هشتم سفرههای عیدی امسالشان شد و با خود سرما و محرومیت را به ارمغان آورد.
خوشبختانه هنوز روح همدلی و همدردی در دل مردم زنده است به گونهای که میتوانیم با صدای بلند فریاد بزنیم که مردم سیل زده گلستان و مازندران تنها نبوده و نیستند و با هم این بحران را پشت سر خواهیم گذاشت.
کمکهای مردمی توسط کانون فرهنگی هنری امام (ع) شهرستان ساری به دست مردم سیلزده آققلا رسید؛ بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند. در ادامه مصداق واقعی جمله بالا را میخوانید؛
آمادهسازی تدارکات برای بررسی مکانهای سیلزده
رضا نیرین مدیر مسؤول کانون فرهنگی هنری امام علی (ع) یا همان خیریه ۱۱۰ ساری در این باره به خبرنگار فارس گفت: پس از جاری شدن سیل در مازندران و ایجاد خرابیها بسیار متأثر شدم و تصمیم گرفتم در حد توانم همراه با بقیه خادمان برای کمک به مردم سیلزده اقدامی انجام دهم، در همین خصوص نشستی با اعضای خیریه برگزار کرده و به بررسی مکانهایی از استان که دچار بیشترین آسیب شدند پرداختم.
وی در ادامه گفت: بعد از انجام بررسیهای لازم متوجه شدم که شهر آققلا استان گلستان دچار آسیب بیشتری نسبت به شهرهای استان خودمان شده است، ب بسم الله را گفتم و تلاش کردم بفهمم مهمترین مشکلات مردم این شهر و توابع اطراف آن چیست، و پس از آن لیستی از اقلام مورد نیاز تهیه کرده و از اعضا خواستم تا با اطلاعرسانی کمکهای مردمی را جمع کنند.
نیرین خاطرنشان کرد: جالب است بدانید مبالغ از مبلغ ۵ هزار تومان که پول عیدی یک پسر بچه بود شروع شد و به ۵ میلیون تومان رسید، پس از آن اقدام به خرید ۱۰۰بسته لوازم بهداشتی، ۱۰۰بسته نان، ۲۰۰ کنسرو ماهی، ۱۰۰باکس آب معدنی، ۱۰۰ بسته لباس زیر زنانه و ۵۰بسته پوشک بچه کردیم.
*انتقال کمکهای مردمی به شهر آققلا در استان گلستان
این مسؤول افزود: با اعضای خیریه راهی استان گلستان شدیم، وقتی به شهر آققلا رسیدیم دیدیم که شهر در محاصره آب است، خودمان را به پایگاه کمکرسانی رساندیم، خودرو حامل کمکها آماده بارگیری شد قرار شد کمک ها به روستاهای چین سیبلی و قوش تپه برده شود.
نتوانستیم خودمان را به قوشتپه برسانیم
وی گفت: خیلی دلمان میخواست از نزدیک به مردم کمکرسانی کنیم ولی متوجه شدیم که روستای قوشتپه در محاصره آب است و فقط قسمت بالای تپه که آرامگاه در آنجا قرار دارد خالی از آب است، به ناچار اقلام را با تراکتور به منطقه بالای تپه رساندند و ما نتوانستیم در آن روستا حضور پیدا کنیم.
برای کمک به مردم شهرستان سیمرغ آماده میشویم
نیرین در پایان گفت: بعد از تحویل کمکهای مردمی به شهر خود بازگشتیم، در طول مسیر خوشحال بودم از اینکه توانستم سهمی کوچک در کمک رسانی به هموطنانم داشته باشم، و از طرفی به این فکر میکردم که تدارکات کمک به مردم سیلزده شهرستان سیمرغ را فراهم کنم، که این موضوع بستگی به کمک های مردم شریف استان مازندران دارد که تا چه میزان خودشان را با خیریه ما همراه میدانند امیدوارم بتوانیم دردی هر چند کوچک را از مردمی که دچار بحران شدند را درمان کنیم.
گفتنی است؛ این خیریه کاملا مردمی بوده و با هدف ادامه راه شهدا شروع به کار کرده است.