امیرسلیمانی شهردار آمل در ارائه گزارش اجمالی پسماند این شهرستان ، در سومین نشست کارگروه مدیریت پسماند مازندران در آمل افزود: در سنوات گذشته مشکل انباشت زباله در محل دپوی زباله عمارت اتفاق افتاد ، بعضی از شهرها زباله ها را کنار رودخانه و دریا می ریختند که توانستیم جلوی فاجعه بزرگی را بگیریم .
وی ادامه داد: شهرداری آمل مدیریت ۵ شهرستان را به تنهایی به دوش می کشد که عرصه فعلی سایت عمارت که از سال ۱۳۶۰ در حال تخلیه زباله است ، پر شده ، و به هیچ وجه اجازه افزایش عرصه را نداریم .
شهردار آمل خاطر نشان کرد: دپوی زباله در منطقه عمارت در آمل اجرای دو طرح چهارخطه کردن جاده هراز و بهره برداری از سد هراز را با مشکل مواجه کرده است و باید هر چه سریع تر برای در اختیار گذاشتن محل جدید پیشنهادی دفن زباله آمل اقدام شود .
امیر سلیمانی افزود: شهرداری ۵/۳۴ هکتار از اراضی ۳۷۵ هکتاری منطقه پاساکش شهرستان را از اوقاف به قیمت ۱۵۰ میلیارد ریال برای محل جدید دپو زباله خریداری کرد و با تایید قرارداد خرید از سوی بازرسی ، این مکان برای حمل زباله آماده سازی خواهد شد .
وی هشدار داد: منطقه عمارت که اکنون زباله آمل و ۵ شهرستان دیگر در آن انباشت می شود تنها تا پایان سال گنجایش دارد.
شهردار آمل افزود: با توجه به اینکه شرکتهایی در فراخوان حضور یافتند با نظارت وزارت کشور ، سه شرکت سه ماه فرجه زمانی خواستند که بررسی های لازم را انجام دهند ، بحث نیروگاه زباله سوز به صورت واقع بینانه فعلا منتفی شده است و پیشنهاد ما این است با توجه به وضعیت موجود با مدیریت تلفیقی پسماند می توان مشکلات را به صورت های مختلف در دستور کار قرار دهیم .