رسانه ملی، اثر بسزایی در فراگیری و نهادینه کردن بسیاری از ساختارهای فرهنگی در جامعه داشته است، این رسانه بخصوص برای استان مازندران که تنوع ذائقه فرهنگی دارد، نمود منحصربفردی از فرهنگ غنی مازندران می تواند باشد.
رسانه برای فرهنگ سازی و بالا بردن سطح آگاهی و نگرش افراد جامعه گنجایش بالایی داشته و می تواند در حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی و توسعه جامعه گام های موثری بردارد.
با نیم نگاهی به برنامه های شبکه طبرستان می توان به این نتیجه رسید که تولیدات این مرکز نمی تواند نیازهای اجتماعی جامعه اش را احصا کند و از فرهنگ غنی این سرزمین زر خیز ، چند برنامه موسیقی فلکور و آیین کوچه بازاری چیز دیگری نمایش داده نمی شود، انگار برنامه سازان و مدیران شبکه مخاطبشان را به نگاه سطحی محدود کرده اند و به نیازهای بالاترشان پاسخ نمی دهند، از این گنجینه عمیق فرهنگی که مفاخر و چهره های بین المللی زیادی در خود دارد و سرمایه های ملی استان تلقی می شود، تاسف اور است که مورد بی مهری این رسانه ملی قرار گرفته است.
چه بهتر است شبکه طبرستان پایش را از چند جلوه موسیقی فراتر بگذارد و به مفاهیم و گنجینه عمیق تر این دیار بپردازد.
نشان دادن اصلی ترین دغدغه امروزجامعه از رسانه ای که در واقع بازوی محکمی تلقی می شود انتظاری به دور نیست، هرچند رسانه ملی امروزمان با آن بیگانه است و خلا های زیادی از مطالبات اقتصادی و اجتماعی مردم گرفته تا خساست برای پوشش برخی مسابقات و برنامه های زنده در خود جای داده است .
رسانه ملی که با بسیاری از مسائل و مشکلات امروز جامعه نا آشناست و از طرفی دیگر نتوانسته ازظرفیت های فوق العاده به خوبی استفاده کند و در نتیجه انتظارات مخاطبان را برآورده نکرده است؛ چرا که همواره ازخود می پرسند سهم ما از رسانه ملی چقدر است.
مطالباتی که در میان هجم برنامه های سلیقه ای و رپرتاژی گم می شود.
رسانه ملی که جدا از منابع مالی و بودجه دولتی از تبلیغات هم بعنوان وزنه سنگینی برای درآمدزایی حساب می کند، انقدر در مضیقه مالی نیست که نگاهی به تولید با کیفی تر برنامه ها نپردازد و حمایت تولیدکنندگان دریغ نماید.