جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی «CFT» در صحن مجلس در حال برگزاری است. قرار است در این جلسه کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام، رؤسای فراکسیونها و همچنین اعضای کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی نظرات خود را درباره «CFT» یکی از لوایح «FATF» مطرح کنند. […]
جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای بررسی «CFT» در صحن مجلس در حال برگزاری است.
قرار است در این جلسه کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام، رؤسای فراکسیونها و همچنین اعضای کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی نظرات خود را درباره «CFT» یکی از لوایح «FATF» مطرح کنند.
این جلسه به ریاست حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و با حضور کارشناسانی از وزارتخانههای اطلاعات، اقتصاد، امور خارجه، بانک مرکزی و مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی بوده و قرار است نمایندگان نیز به ارائه نظرات خود پیرامون CFT بپردازند.
ابطحی در تشریح جلسه غیرعلنی مجلس:نمایندگان مجلس در باره CFT به نتیجه نرسیدند/ تصمیمگیری در صحن علنی مجلس
سیدمحمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، در تشریح جلسه غیرعلنی صبح امروز (یکشنبه ۱۵ مهرماه ۹۷) پارلمان که با حضور سرپرست وزارت اقتصاد، رئیس بانک مرکزی، وزیر امور خارجه و وزیر اطلاعات برگزار شد اظهار داشت: نمایندگان در جلسه غیرعلنی امروز به بررسی CFT پرداختند.
وی افزود: موافقان و مخالفان به ارائه سخن درباره CFT پرداختند.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس افزود: ضمن ارائه سخنان موافقان و مخالفان، نمایندگان دولت و همچنین رئیس بانک مرکزی گزارشی به نمایندگان ارائه کردند.
ابطحی ادامه داد: نمایندگان پس از استماع نظرات نمایندگان دولت و همچنین موافقان و مخالفان CFT به جمعبندی نهایی نرسیده و قرار شد در جلسه علنی تصمیم گیری شود.
نمایندگان مجلس با رأیگیری علنی برای CFT مخالفت کردند
جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی آغاز شد.
در این جلسه رأیگیری برای علنی و یا غیرعلنی برگزار شدن رأیگیری برای CFT انجام شد که نمایندگان نهایتا با ۱۱۷ رأی مخالف، ۱۱۱ رأی موافق و ۱۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۴ نمایندگان حاضر در جلسه با رایگیری به صورت علنی برای بررسی CFT مخالفت کردند.
دهقان: به نام مبارزه با تروریسم میخواهند اقتصاد کشور را قفل کنند
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با تاکید بر اینکه نباید بلای برجام را مجددا سر مردم بیاورید، گفت: میخواهند به عنوان مبارزه با تروریسم اقتصاد کشور را قفل کنند و کشور را دچار خودتحریمی نمایند.
به گزارش ایسنا، محمد دهقان به عنوان اولین مخالف کلیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT در جلسه علنی امروز (یکشنبه) گفت: آیا در شرایط جنگی باید شاگرد خوب باشیم یا خیر. از اول انقلاب در زمان جنگ و تحریم برای ما مشکلاتی به وجود آوردند. ما در سالهای ۹۰ و ۹۱ هم تحریم آمریکا و اتحادیه اروپا و شورای امنیت بودیم.
وی افزود: میگویند که لایحه CFT را لبنان هم پذیرفته است. حرف ما این است هزاران حزب الله و غیر حزب الله فدای جمهوری اسلامی ایران. تا جمهوری اسلامی نباشد حزب الله هم نیست. آنها ایران را هدف قرار دادند تا کشور را در تنگنای اقتصادی قرار دهند. همانطور که در دو سال گذشته هم با ساده اندیشی آقایان همین کار را کرده و کشور را در تنگنا قرار دادند. آنها شاگرد خوبی برای کلاس بودند اما از آن طرف کشور دچار بحران از نظر اقتصادی شد.
این نماینده اصولگرای مجلس افزود: چرا سوال نمیکنید چطور دلار به ۱۹ هزار تومان رسید و یکشنبه گذشته ۱۲ هزار تومان شد. علت آن است که آقایان الزامات FATF را اجرا کردند. دلار از ۳۵۰۰ تومان به ۱۹ هزار تومان رسید. دلیل آنکه دلار از این میزان به ۱۳ هزار تومان رسید هم آن بود که شورای هماهنگی سران قوا واردات دلار را آغاز کرد. این باعث شد که دلالها دلارهایی که خریده بودند را در بازار عرضه کنند.
دهقان خاطرنشان کرد: از طرف دیگر به محض اجرای الزامات FATF بخشی از کسانی که در تحریم هستند با مشکل مواجه میشوند به طوریکه برخی از بانکها به آنها اعلام کرده که حسابهایشان را ببندند. دو نفر از کسانی که توسط آمریکا تحریم شدند پیش من آمدند و گفتند که یک بانک در داخل از کشور به آنها اعلام کرده که حسابشان را ببندند وگرنه آن بانک مورد تحریم آمریکا قرار میگیرد. این دستورالعمل نیز از سوی یکی از بانکها صادر شده مبنی بر اینکه کسانی که توسط آمریکاییها تحریم شدند نمیتوانند در بانکهای داخلی حساب داشته و کار کنند.
وی با بیان اینکه در شرایط جنگی باید ریسک کرد و تحریمها را دور زد، گفت: آقایان دو سال برجام را اجرا کرده و اقتصاد را قفل کردند. اکنون موضوع کنوانسیونها را مطرح میکنند مطمئن باشید دو سال دیگر هم اینجا میآیند و صحبت از الحاق به نهاد بینالمللی جدیدی را مطرح میکنند که اگر ما آن را تصویب نکنیم اقتصاد درست نمیشود.
این نماینده اصولگرا گفت: آقایان برای ما یکسری الزام در FATF تحمیل کردند ما صراحتا میپرسیم که اگر این موارد را اجرا کنیم از لیست سیاه خارج میشویم؟ حرف ما این است که آقایان با افراد قدرتمند دیپلماسی را دنبال کنند و همه موضوعات را به یک نفر نسپارند بلایی که برجام سر ما آورد را اینبار نیاورید، به جای آن سطح مذاکرات را بالاتر برده و فردی قوی تر در مذاکرات بگذارید.
دهقان تاکید کرد: موضوع روشن است ما در زمانی قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را تصویب کردیم بعد در FATF گفتند که این تبصره را حذف کنید. تبصره آن بود که سازمانهای آزادی بخش و گروههایی که علیه اشغال خارجی مبارزه میکنند از این قانون مستثنی هستند.
وی ادامه داد: شورای امنیت هر برنامه جعلی را میآورد ما به آن ملحق میشویم آیا آنها باید برای ما تروریسم را تعریف کنند؟ همه میدانند عربستان حامی تروریسم است و داعش با پول عربستان درست شده است. اما کسی سوال میکند که چرا عربستان میخواهد عضو ناظر FATF شود. آقای لاریجانی گفته که اگر زودتر تصویب نکنید عربستان و اسرائیل عضو دائم شده و دیگر ما از لیست سیاه خارج نمیشویم اما چرا کسی علیه عربستان بیانیه نمیدهد. تردیدی نداریم عربستان حامی تروریسم است.
درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای رأیگیری شفاف یکی از لوایح (FATF) + اسامی
احمد امیرآبادیفراهانی، عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با تسنیم با اشاره به بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم(CFT) در جلسه غیرعلنی امروز مجلس،گفت: ۴۰ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامهای به هیئترئیسه پارلمان خواستار رأیگیری شفاف برای لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم( CFT ) شدند.
اسامی ۴۰ تن از نمایندگان که خواهان رأیگیری شفاف برای لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) شدند، به شرح زیر است:
احمد امیرآبادیفراهانی
حجتالاسلام سالک
پورمختار
امیر خجسته
احسان قاضیزادههاشمی
امیرحسین قاضیزادههاشمی
عدل هاشمیپور
حجتالاسلام موسویلارگانی
سیدجواد ابطحی
محمدمهدی زاهدی
حجتالاسلام نصرالله پژمانفر
اسدالله قرهخانی
حسن کامران
حمیدرضا حاجیبابایی
اسماعیل سعیدی
محمود بهمنی
محمد دهقان
فریدون حسنوند
ساداتینژاد
بهرامنیا
سیدکمالالدین شهریاری
حسینعلی شهریاری
جواد کریمیقدوسی
محمدحسین فرهنگی
شیویاری
حمیدرضا فولادگر
سیدحمیدرضا کاظمی
رضایی جهرمی
هدایتالله خادمی
هاشمی تختی
رستمیان
ابوالفضل ابوترابی
جمشید جعفرپور
اکبر ترکی
خدابخشی
فریدون احمدی
محمدباقر عبادی
سیدراضی نوری
ابراهیم رضایی
ابراهیمی رامیان
عبدالرضا مصری
نقوی حسینی: رئیسجمهورتعهد بدهد با عضویت در CFT مشکلات پولی حل میشود همه به آن رای میدهیم
سید حسین نقوی حسینی در جلسه علنی صبح امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان مخالفت با لایحه پیوستن ایران به کنواسیون مقابله با تامین مالی تروریسم(CFT) اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی در آستانه تصمیم مهمی است که مربوط به منافع ملی کشور، سرنوشت جمهوری اسلامی ایران و راهبردهای آینده کشور است. بحثهای روزها و ماههای گذشته نشان میدهد موضوع مهمی مطرح است، اما رهبری مختصات آن را فرمودند در اتاق فکر استکبار جهانی پخت میشود و نمیدانیم سرو تهش دست چه کسی است. حالا مجلس شورای اسلامی باید تصمیم بگیرد که عضو آن شود یا نه؟
وی با اشاره به حضور وزیر خارجه و تیم دیپلماسی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما مباحث را منطقی و آرام میگوییم بحث منافع ملی مطرح است و دعوای جناحی نداریم و آرزویمان هم موفقیت دولت است، اما به سوالات پاسخ دهید تا فریبکاری نشود و بحثهای گذشته تکرار نشود. ما از عضویت در کنوانسیون چه میخواهیم و چه مشکلی با آن حل میشود.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی گفت: موسسات مالی و پولی قبلی با ما کار نکردند و نمیکنند ما راههای زیادی برای حل این مشکل رفتیم اما مشکل حل نشد. چرا مردم را میترسانید و میگویید که اگر عضو کنوانسیون نشویم پروژههایشان در شهرستان اجرا نمیشود، کالاهای اساسی نمیآید و مردم گرسنه میمانند. چرا دروغ میگویید روراست باشید. پشت همین میکروفن گفتند برجام تصویب شود آب آشامیدنی، اشتغال و مشکل مالی و پولی و گرفتاری حل میشود، اما گرفتاریها همه از برجام است.
نقوی حسینی در ادامه گفت: مگر همین برجام ۲۰ دقیقهای در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد؟.
علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی در میان نطق وی در واکنش به اظهارات نقوی حسینی گفت: این حرف خلاف است ما چهار ساعت در جلسهای موضوع را بررسی کردیم و سپس آن را تصویب کردیم چرا خلاف میگویید.
نقوی حسینی ادامه داد: این چه مدیریتی در مجلس شورای اسلامی است. حضرت آقا در ملاقاتی که نمایندگان خدمتشان رسیدند صریح حرفشان را گفتند مگر این حرف تفسیر میخواهد مگر کنوانسیون دیگری مطرح بود؟ صریح و روشن گفتند کنوانسیونهایی که در اتاق فکر استکبار پخت و پز میشود و معلوم نیست سرو تهش دست چه کسی است را تصویب نکنید.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به لاریجانی ادامه داد: شما که در سه هفته گذشته جلساتی تشکیل دادید که FATF تشکیل شود چرا جلسه نگذاشتید که بگویید که این مطالبه آقا از نمایندگان ملت است چه کاری کنیم که تصویب نشود چهطور روسای کمیسیون ها را دعوت میکنید که باید FATF تصویب شود. اخطار من اصل ۱۱۰ قانون اساسی است. فراکسیون نمایندگان ولایی در جلسه دعوتی آقای لاریجانی شرکت نکرد چون میدانست دلیلاش چیست.
وی همچنین خطاب به وزیر خارجه گفت: ما برجام را تصویب کردیم و برای آن شرط هم گذاشتیم. چه دستاوردی برای ملت داشت؟ مشکل مالی و پولی ما حل نشد. اقای طیبنیا در سال ۱۳۹۴ شروط fatf را امضاء کرد، مجلس شورای اسلامی، پالرمو و پولشویی و قانون مبارزه با تروریسم را تصویب کرد اما چه چیزی کف دست شما گذاشتند؟ چرا به مردم دروغ میگویید؟ اینکه کشورها از ما نفت نمیخرند مشکل FATF است، چرا با مردم روراست نیستید؟
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی همچنین اضافه کرد: رییس جمهور یک سطر به مجلس شورای اسلامی تعهد دهد که مشکلات با FATF حل میشود و اگر حل نشد ایشان را استیضاح کنیم و عدم کفایت سیاسیشان را به رای بگذاریم در این صورت ما به این لایحه رای میدهیم. ما FATF را پذیرفتهایم و به ۴۰ توصیه عمل میکنیم اما چه کاری برایمان کردند چرا فریب میخورید مگر دیپلمات نیستید مگر به شما نگفتند اول برجام بعد FATF بعد موشکی بعد حقوق بشر.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: من منافع ملی کشور و دیپلماسی را میفهمم. ما زیر و بم اینها را بررسی کردیم. اگر خطری نداشت دولت برای چه حق شرط گذاشت و اعلامیه تفسیری نوشت آن اعلامیه به استناد بندهای کنوانسیون قابل عمل نیست. من اینها را خواندهام، کار کردهام و میفهمم.
نقوی حسینی در پایان گفت: ما جمهوری اسلامی ایران هستیم نه سوریه و عراق. برژینسکی میگفت اگر ایران میخواهد مشکلاش با آمریکا حل شود باید سرجای خود برگردد و نظام بینالملل را بپذیرد. این کنوانسیونها به معنی برگشت به قبل است.
قرائت نامه دفتر رهبر انقلاب درباره لوایح چهارگانه (FATF) توسط لاریجانی در مجلس+ متن نامه
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، ۱۵ مهر) پارلمان و در جریان بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین ملی تروریسم(CFT)، در پاسخ به اخطار سیدحسین نقویحسینی نماینده مردم ورامین در مجلس درباره معایب (FATF)، نامه مقام معظم رهبری که از سوی دفتر ایشان به رئیس مجلس ابلاغ شده است را قرائت کرد.
جناب آقای دکتر لاریجانی
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و تحیت؛
در پی استفساریه تلفنی جنابعالی نسبت به مخالفت و عدم مخالفت مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) با بررسی لوایح چهارگانه و کنوانسیونها در مجلس شورای اسلامی، به دنبال فرمایشات معظمله در دیدار نمایندگان، مقام معظم رهبری فرمودند” آنچه که من در دیدار با نمایندگان راجعبه لوایح چهارگانه و کنوانسیونها گفتم، مربوط به اصل کنوانسیونها بود، نه کنوانسیون خاص، لذا با بررسی این لوایح در مجلس مخالفتی ندارم تا مسیر قانونی خود را طی کند، تدبیر فوق قبلا در زمان استفسار به طور شفاهی به جنابعالی ابلاغ شده بود”.
لاریجانی پس از قرائت این نامه اعلام کرد که این نامه از سوی آقای حجازی رئیس دفتر مقام معظم رهبری به وی(لاریجانی) ابلاغ شده است.
لاریجانی: مجلس بالغتر از این است که با چند پیامک نظرش عوض شود
اواسط جلسه رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به نمایندگان درباره لایحه CFT گفت: مجلس بالغ تر از این است که با چند پیامک نظرش عوض شود.
حجت الاسلام نصرالله پژمان فر در تذکری مستند به مواد ۱۸، ۲۲ و ۱۹۶ آیین نامه داخلی مجلس گفت: در ماده ۲۲ صراحتا اداره مجلس از وظایف رئیس مجلس عنوان شده. همچنین قطع کردن صحبت ناطق خلاف است و خلاف از رئیس بدتر است. امروز جلسه غیرعلنی تشکیل دادید و خیلی از مسائل را مطرح کردید در حالی که حق مردم دانستن است و باید بدانند چه تصمیماتی گرفته میشود. مسئولین در جلسه پنهانی چیزهایی گفتند که اگر مردم بدانند مسائل برایشان روشنتر میشود.
وی افزود: مردم نگران هستند. چند هزار نفر جلوی مجلس جمع شدند و این حاکی از نگرانی مردم است. چرا دو ساعت جلسه غیرعلنی برگزار میشود. تمام ادبیات این جلسه هم این بود که بترسانید و نگرانی ایجاد کنید. این در شرایطی است که کشور با مشکلات و سختیهایی روبرو است، کار درستی نیست. مومن نباید از یک سوراخ دو بار گزیده شود. در برجام هم گفتند همه مشکل مردم حل میشود اما در این لایحه دولت هم نگران است که اگر نبود، اعلامیه تفسیری نمیداد. آیا واقعا مشکلات اقتصادی مردم با این لایحه حل میشود یا میخواهند سفره مردم را تنگتر کنند.
علی لاریجانی در پاسخ به این تذکر اظهار کرد: من قسمت اول تذکر شما را میپذیرم و از آقای نقوی حسینی هم عذر میخواهم که وسط حرفشان حرف زدم. ایشان در زمان بررسی برجام در مجلس بود. واقعا این طور نبود و بیرون موضوع جور دیگری منعکس شد. ما چهار ساعت بحث کردیم و کمیسیون برجام هم تشکیل شد و ۱۶، ۱۵ جلسه بحث شد. خودم جلساتی بین فراکسیونها گذاشتم و آقایان روی متنی وفاق کردند. موضوع در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هم بحث شد.
لاریجانی یادآور شد: میگویند من در جلسه غیرعلنی افراد را ترساندهام. آیا من چیزی گفتهام که بترسید. من فقط نکته رهبری را خواندم و نمیخواستم آن را در جلسه علنی بگویم اما آقایان تذکر دادند و مجبور شدم.
ظریف: من و رئیسجمهور تضمین نمیدهیم که با پیوستن به CFT مشکلاتمان حل شود
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه صبح امروز در جلسه علنی مجلس که مربوط به بررسی پیوستن به کنوانسیون CFT بود، گفت: ما توانستهایم همانطور که مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیرشان فرمودند با شکست دادن تحریمها، آمریکا را شکست دهیم.
وی ادامه داد: ما بارها با مقاومت مردم و تدبیر آمریکاییها را شکست دادهایم، اینبار هم با درایت، همراهی و همدلی آمریکا را شکست خواهیم داد. تحریمهای آمریکا علیه مردم بزرگ ایران حتماً شکست خواهد خورد.
وزیر امور خارجه با تأکید بر اینکه شکست تحریمها نیازمند همدلی و همراهی همه مردم و نیازمند رعایت مصالح ملی خارج از نگرانیهای سیاسی است گفت: در دو هفته گذشته انزوای ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد به نمایش گذاشته شد. رئیسجمهور آمریکا در مجمع عمومی نتوانست جامعه بینالمللی را علیه جمهوری اسلامی بسیج کند. رئیسجمهور آمریکا با سوءاستفاده از ریاستش بر شورای امنیت که بحمدالله تمام شد نهتنها نتوانست شورای امنیت را به ابزاری برای اعمال بر جمهوری اسلامی ایران تبدیل کند، بلکه جلسه شورای امنیت تبدیل به یک جلسه محاکمه سیاستهای یکجانبهگرایانه آمریکا شد.
وی اضافه کرد: اینها همه از برکت درایت مردم، مقام معظم رهبری و تصمیم مجلس شورای اسلامی و پیگیری برجام بود.
ظریف در مورد برجام خاطرنشان کرد: برجام توانست سیاستهای آمریکا را در دنیا منزوی کند، برجام توانست حقانیت مردم ایران را به دنیا نشان دهد، برجام توانست رژیم جنایتکار صهیونیستی و نتانیاهو را در دنیا رسوا کند در حدی که اتهامات نتانیاهو در جلسات مختلف به استهزاء کشیده شد. اینها همه از توفیقات مردم بزرگ ایران و از توفیقات شما نمایندگان مجلس برای رسیدگی به خواستهای مردم است.
وزیر امور خارجه اظهار داشت: امروز هم مجلس در برابر یک تصمیم تاریخی قرار گرفته است. ما با برجام توانستیم یک رشته از بهانههای آمریکا و رژیم صهیونیستی را از آنها بگیریم، اگر برجام به نفع ایران نبود، آمریکا از آن خارج نمیشد. اگر برجام به نفع ایران نبود نتانیاهو از روز اول اعلام نمیکرد که من یک تنه و تنها در برابر برجام ایستادهام. برجام توفیق این ملت بود. توفیق ملت را تبدیل به ضعف ملت نکنیم.
وی در مورد لوایح چهارگانه خاطرنشان کرد: لوایحی که در برابر مجلس قرار گرفته و مجلس با درایت آنها را تصویب کرده و امروز هم انشاءالله در برابر وجدان عمومی جامعه بر اساس مصالح ملی تصمیم خواهد گرفت، لوایحی است که بهانههای بعدی را از آمریکا میگیرد و لوایحی است که تاکنون آمریکا به همین بهانهها مانع معاملات ما شده است. نکاتی است که به خاطر اینها و به همین بهانهها آمریکاییها توانستند فشار بیاورند و اجازه معاملات مالی را ندهند.
ظریف افزود: از قول من برخی دوستان مطلبی را مطرح کردند، نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد، اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد.
موافقت نمایندگان مجلس با یکی از لوایح چهارگانه FATF
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، ۱۵ مهر) پارلمان، لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کموانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را تصویب کردند.
علی لاریجانی اعلام کرد رأیگیری برای این طرح به صورت مخفی انجام میشود.
وکلای ملت پس از بحث و تبادل نظر با ۱۴۳ رای موافق، ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموعه ۲۷۱ نماینده حاضر در جلسه به این لایحه رای مثبت دادند.