امید شکری عضو فعال فرهنگی مسجد سجادیه کوی سجادیه شهرستان آمل در گفت وگو با خبرنگار مازندرانه گفت:مسجد سجادیه در سال ۱۳۵۸ که زمین آن توسط آقای بطحائی اهدا شده بودساخته شد.
وی گفت :در جوار مسجد مجموعه فرهنگی،عبادی،رفاهی سجادیه، شامل هفت طبقه دارای بخش های مختلفی اعم از حسینیه(محل برگزاری هئیت های خادم السجاد(ع)، درمانگاه، آشپزخانه،کتابخانه آقایان و بانوان،سوئیت برای مسافران و مهمانان مسجد و انباری می باشد که هر طبقه آن ۲۲۰ متر مربع مساحت دارد.
عضو فعال مجتمع فرهنگی سجادیه افزود: این مجتمع با کم و کاستی هایی روبه رو میباشد که توسط امام جمعه محترم شهر آمل،ریاست محترم
ارشاد ساری ، کتابخانه ملی کشور و ادارات و نهادها قول هایی داده شده است که متاسفانه تاکنون به عمل نرسیده است و این مجتمع با وجود کمک های مردمی بنا شده است.
شکری افزود: انتخاب شایسته مسجد بعنوان برترین مسجد در سطح کشور در سال های گذشته و همچنین در سال ۱۳۹۷ در اولین جشنواره الگوهای مسجد محوری در شهرستان از افتخارات این مسجد است و سایت مسجد و پایگاه در کشور به عنوان سایت برتر انتخاب شده است.
وی گفت :جز اولین مساجدی بودیم که بعد از مسجد جامع اعتکاف را در مسجد و با حضور سالیانه ۳۰۰الی ۴۰۰نفر برگزار کردیم.
شکری ادامه داد:نمازهای یومیه (اولین مسجدی هستیم که هر صبح نماز جماعت دایراست)،ولادت ها، شهادت ائمه علیهم السلام، مراسم شیرخوارگان حسینی، مجالس ولیمه دهی اهالی محل، مراسم ختم و … در مسجد برگزار میشود; همچنین ولادت امام زمان و اعیاد شعبانیه و عید غدیر خم ایستگاه صلواتی برگزار میکنیم و در برگزاری جشن های خیابانی هر ساله فعالیت چشمگیری این مسجد دارد.
جوان فعال فرهنگی مسجد سجادیه بیان کرد: کافی نت وابسته به مسجد برای آسایش و راحتی اهالی محترم کوی سجادیه و با هدف اشتغال زایی احداث و به یکی از جوانان فعال مسجدی تحویل داده شده است.
وی گفت:در ماه مبارک رمضان چهار شب افطار دهی برای افراد نوجوان داریم و در شب های احیا نیز مراسم قرآن به سر برگزار می کنیم.
امید شکری افزود :صندوق قرض الحسنه مسجد سجادیه در سال ۱۳۹۰ تاسیس شده است که ۱۲۵۰عضو دارد و حق عضویت آن ماهانه ۳۵۰۰تومان می باشد و وام آن از مبلغ ۵۰۰هزار تومان شروع شد که تاکنون به یک میلیون تومان رسیده است و حتی وام به مبلغ ۱۰میلیون تومان برای آزادی زندانی ها تعلق گرفته است و در سال حدود ۷۰میلیون تومان ورودی و خروجی این صندوق می باشد.
وی در ادامه تصریح کرد:این مسجد دارای مرکز خیریه سجادیه می باشد که در سال ۱۳۸۸تاسیس شده است و در آن صندوق برای نیازمندان منطقه سجادیه می باشد و اولین مرکز نیکوکاری در استان مازندران هستیم که تعداد ۱۷۴ خانواده تحت پوشش ما می باشد.
فعال فرهنگی آملی تاکید کرد: بسته های غذایی در طول سال تحویل خانواده های تحت پوشش می شود و همچنین حمایت هایی از قبیل اجاره مسکن، آزادی زندانی، تهیه جهیزیه، کمک مالی، کمک درمانی، پوشاک، کمک تحصیلی و... نیز به نیازمندان اهدا میشود که کمک های نقدی و غیر نقدی این مرکز در سال ۹۶ به مبلغ نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان رسیده است.
شکری در خصوص امنیت محله بیان کرد: پایگاه های وابسته به مسجد توسط نیروهای خود، برای امنیت و آسایش اهالی محل گشت شبانه انجام می دهند.
وی گفت: هئیت درس قرآن در سال ۱۳۸۰ تاسیس شده است هر چهارشنبه برای یادگیری دروس قرآنی به خانه خانواده های بانی میرویم .
امید شکری در خصوص پایگاه خواهران و برادران اظهار داشت: پایگاه خواهران به نام پایگاه ساجدین می باشد که در طرح تابستانه کلاس های خیاطی،آموزش قرآن، نقاشی و کلاس زبان،… برگزار می کند و پایگاه برادران به نام پایگاه چهل شهید است که در طرح تابستانه کلاس های قرآن و آموزش احکام و کلاس زبان و فوتبال و.. داریم که با کمک شهردار و شورای شهر زمینی در کنار پل پنجم برای فوتبال جوانان اختصاص یافت و برگزاری مسابقات رایانه ای و پلی استیشن نیز برای نوجوانان منطقه برگزار می شود.
وی از طرح های جالب مسجد سجادیه گفت و ادامه داد: یک طرح بچه های قدیمی داریم که بچه محل های قدیمی را که اکنون در شهرها و کشورهای دیگر زندگی میکنند برای یاد آوردی مرور خاطرات روزهای کودکی در این مکان جمع میکنیم.
وی در پایان گفت: بنده به نمایندگی از تمامی اعضای فعال مسجد و اهالی محترم کوی سجادیه آمل، از همه مسوولین بزرگواری که در زمان انتخابات قول های زیادی به ما داده اند و چندین سال هست عملی نشده خواهشمندیم نگاه ویژه ای به این محله فعال و پویا داشته باشند و ما فقط و فقط تنها یک خواسته داریم و خواسته اهالی محترم منطقه بزرگ سجادیه آمل و فعالان و زحمتکشان مسجد سجادیه، شروع به کار بلوار روبروی پل پنجم هست که باید به میدان صدف وصل شود و خواستار نامگذاری این بلوار به نام نامیه امام چهارم شیعیان آقا امام سجاد (ع) هستیم و ان شاالله همانطور که تک تک مسوولین شهری به ما قول دادند، دست از تبعیض بکشند و نام این بلوار را به نام امام غریب مدینه نامگذاری نمایند.
در پایان بنده حقیر که عضو کوچکی از مجموعه بزرگ سجادیه آمل هستم خدا را شاکرم که بیش از یک دهه در حال نوکری در این مسجد هستم و از تک تک پیشکسوتان و بزرگان و دوستان عزیزم که در مجموعه مسجد سجادیه آمل در حال فعالیت میباشند کمال تقدیر و تشکر و قدردانی را دارم و ان شالله همیشه در سایه سار الطاف آل الله و ولی نعمت محله مان آقا امام سجاد (ع) در زندگیشان موفق و سربلند باشند و نوکریشان مستدام.
خبر : سحر صالحی زرخونی