استاد علی کاوه از ۷ سالگی با عکاس صاحب نام ورزشی اسماعیل زرافشان شروع به کار کرد، هرچند علی کاوه را به عنوان عکاس ورزشی می شناسند ولی استاد، دستی در ابعاد دیگر عکاسی نیز دارد، عکاسی در هشت سال دفاع مقدس و با صحنه های انقلاب دوربین اش را تاریخی ساخته است و آلبومی متفاوت از شاهکارهایش ساخته است.
مرد خوش اخلاق و پر انرژی در ورزش و هنر، عکاسی که مرز هنر و ورزش را در نوردیده و ادغامی دلنشین ساخته است، عکس امام(ره) در روی اسکناس، شاهکاری بی نظیر از دستان این هنرمند آفریده شده است.
با حضور ۴ دوره المپیک، ۳ دوره پارالمپیک و ۲ جام جهانی ورزشکاران ملی ایران را با عکس های ناب خود همراهی کرد و در سال ۲۰۱۲ توسط رافائل مارتینتی رئیس اتحادیه جهانی کشتی تقدیر گرفت.
علی کاوه، دبیر بخش عکس سایت مازندرانه و برگزیده هفتمین جشنواره مطبوعات مازندران در گفتگو با خبرنگار مازندرانه گفت: از سال ۵۹ که با رسانه ها همکاری نمی کنم، افتخار می کنم که با اولین رسانه مازندران، یعنی پایگاه خبری مازندرانه همکاری می کنم و عکس هایی در ورزش چوگان و کشتی می گیرم که در این سایت منتشر می شود.
عکاس صاحب نام ورزشی کشور با اشاره به مشکلات عکاسان ورزشی اظهار کرد: در زمین فوتبال حتی جایگاه مناسبی برای عکاسان وجود ندارد، بهتر است مانند سایر کشورها که عکاسان محدودیتی برای عکاسی در زمین بازی ندارند و می توانند در همه نقاط عکس برداری کنند به آنها قدرت انتخاب بدهیم.
دبیر بخش عکس سایت مازندرانه افزود: عکاس باید بتواند در ۲ طرف و وسط زمین عکس برداری کند و فقط محدود به یک مکان خاص نباشد.
وی با بیان اینکه خدا رو شکر می کنیم که نساجی مازندران بعد از سالها به لیگ برتر صعود کرد، عنوان کرد: غلامرضا بهروان، رئیس هیئت فوتبال مازندران به این موضوع توجه کند و اجازه دهد عکاسان محدودیتی در زمین فوتبال نداشته باشند تا ۱۶ استان دیگر در لیگ برتر از ما الگوبرداری کنند و اگر این اتفاق رقم بخورد، قطعا آقای بهروان هرگز فراموش نخواهد شد.
عکاس و تصویرگر برجسته کشور سطح عکاسی در مازندران را در جایگاه خوبی دانست و بیان کرد: مازندرانی ها در رسانه پرتلاش هستند و یک عکاس باید علاوه بر یادگیری زبان خارجه با علم روز دنیای دیجیتال نیز آگاهی داشته باشد تا در سفرهای که می روند به مشکل برنخورند.