طبق مطالعه کالج کینگ لندن، گنجاندن بادام زمینی در رژیم غذایی اولیه نوزاد موجب کاهش ریسک آلرژی به بادام زمینی تا ۶ سالگی می شود.

محققان دریافتند اکثر نوزادانی که به شدت مستعد ابتلا به آلرژی بادام زمینی بودند، در صورت مصرف بادام زمینی از ۱۱ ماه اول عمرشان از ابتلا به آلرژی بادام زمینی در سن ۵ سالگی مصون می ماندند.

در مجموع مشخص شد ۷۴ درصد کاهش نسبی در شیوع آلرژی بادام زمینی در نوزادانی که بادام زمینی مصرف کرده بودند در مقایسه با آنهایی که از مصرف ادام زمینی امتناع کرده بودند، مشاهده شد.

به گفته محققان، مصرف بادام زمینی از اوایل دوران زندگی موجب مقاومت بدن در برابر آلرژی می شود، چراکه بدن از همان ابتدا می آموزد بادام زمینی تهدیدی برای بدن نیست و کودکان از خوردن بادام زمینی در سال های بعد زندگی شان محروم نمی شوند.

نوزادان و کودکان مبتلا به اگزما و یا دارای حساسیت به تخم مرغ، در معرض خطر بالای آلرژی به بادام زمینی هم هستند.