دکتر سید نجات حسینی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اظهارداشت: جراحان پلاستیک و زیبایی در بخش‌های عمده جراحی‌های بازسازی، جراحی مشکلات مادرزادی همچون شکاف کام و لب، جراحی حوادث، سوختگی، تصادفات و بازسازی جای برداشت تومور فعالیت دارند.

وی افزود: بخش عمده دیگر فعالیت جراحان پلاستیک موضوع زیبایی بوده که امروز با اقبال و گرایش مردم مواجه شده است که بخشی از آن به دلیل به چشم و هم چشمی‌هایی است که مردم در محیط‌های کاری، تحصیلی و جامعه گرفتار آن می‌شوند و انجام آنها برای همه افراد ضرورت ندارد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی با اشاره به اینکه آمار دقیقی در مورد جراحی پلاستیک در کشور وجود ندارد، گفت: جراحی‌های پلاستیک مرتبط به تصادفات و حوادث بخشی از آن تحت پوشش بیمه است ولی جراحی‌های صرفا زیبایی تحت پوشش بیمه نیست.

وی در مورد انجام بوتاکس، اظهارداشت: در گذشته استفاده از بوتاکس تنها برای درمان استفاده می‌شد و جهت ارائه بیمارانی که دچار اسپاسم عضلانی بودند ولی امروزه بیشتر این اقدام جنبه زیبایی پیدا کرده و مثلا برای افرادی که دچار سقوط ابرو و چروک پیشانی هستند استفاده می‌شود.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زنجان، افزود: در صورتی که بوتاکس توسط غیر پزشک و فرد حاذق انجام گیرند عوارض زیادی می‌تواند برای فرد به همراه داشته باشد که کج شدن دهن، ریزش اشک و افتادن پلک از جمله عوارض به شمار می‌رود.

وی در مورد انجام بوتاکس توسط افرادی همچون آرایشگرها و پرستاران هشدار داد و گفت: هموطنان می‌توانند جهت شناسایی پزشکان جراح پلاستیک و زیبایی به سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی مراجعه کنند.