سرهنگ حسن محمد نژاد در تشریح این خبر، گفت: در پی مراجعه دختری مبنی بر این که در یکی از شبکه‌های اجتماعی پرمخاطب، صفحه‌ای جعلی با انواع تصاویر شخصی و خانوادگی وی ایجاد شده است، موضوع در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار گرفت .

رئیس پلیس فتای استان مازندران، افزود:ماموران با انجام اقدامات فنی موفق به شناسایی متهم که با نشر اکاذیب تحت‌عنوان مشاوره، روانشناسی و روانپزشکی با نام شاکیه موجب سلب آسایش شاکیه شده بود، شدند .

سرهنگ محمدنژاد تصریح کرد: با هماهنگی های قضایی، متهم دستگیر و ضمن اقرار به بزه انتسابی و اظهار داشت؛ با جستجو در فضای‌مجازی به تصاویر شاکیه دسترسی پیدا کرده و در ادامه با شماره تلفنی ناشناس، اقدام به ساخت صفحاتی جعلی با تصاویر خصوصی شاکی و اخاذی از مخاطبان می کرد .

وی در ادامه افزود: متهم انگیزه خود از این عمل مجرمانه را حس کنجکاوی و جمع‌آوری وجه نقد و اخاذی عنوان‌داشته و دلیل استفاده از تصویر شاکیه را نیز موجه بودن عکس‌های وی بیان‌داشت.

سرهنگ محمدنژاد در خاتمه گفت: متهم پس از انجام تحقیقات پلیسی به همراه پرونده متشکله جهت سیر مراحل قضایی به مرجع قضائی معرفی شد.

رئیس پلیس فتا مازندران در پایان هشدار داد: کاربران فضای مجازی به هیچ عنوان عکس‌های شخصی خود را بر روی پروفایل شبکه‌های اجتماعی خود قرار ندهند و از بارگذاری حتی تصاویر موجه خود و خانواده‌ شان در فضای مجازی نیز جدا خودداری کنند، زیرا ممکن است مورد سوءاستفاده افراد سودجو قرار گیرد.