عزت الله ضرغامی رئیس اسبق رسانه ملی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و فضای مجازی که فعالیت های بسیاری در اینستاگرام خود دارد این بار با انتشار پستی در خصوص فیلم لاتاری اظهارنظر کرد.

فیلم سینمایی لاتاری قصه دختر و پسر جوانی را روایت می کند که عاشقانه یکدیگر را دوست دارند، اما مشکلات مالی در خانواده دختر موجب می شود این دو از هم دور شوند و نوشین به دبی سفر کند و امیرعلی در غم فراق نوشین سرگشته و حیران به دنبال بانیان اصلی مرگ نوشین است و اوج داستان از اینجا شروع می شود.

عزت الله ضرغامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

“در ستایش غیرت!

اینکه قهرمان جنگ ما هم در «ماجرای نیمروز» و هم در «لاتاری» برترین جایزه را از مردم می‌گیره خیلی حرف داره! این همون «صدای مردمه»! که برخی اصرار دارند چیز دیگه‌ای باشه!

«غیرت» ملی ترین و فراگیرترین ارزش اخلاقی است که با روحیه ایرانی و آموزه‌های دینی و نظری درآمیخته و در مصاف بی‌هویتی به سلاحی برنده و بی‌بدیل تبدیل شده است.

پیامبر خدا(ص) می‌فرماید: «غیرت از ایمان است و بی‌بندوباری از نفاق» و مولای متقیان علی(ع) هم می‌فرماید: «غیرت ثمره شجاعت است»

این «غیرت» گمشده امروز جامعه ما است. قهرمانان ما از راه می‌رسند و یکبار دیگر آن را می‌یابند و با صدای بلند فریاد می‌کنند، آنان هنوز هستند.

معتقدم در این دوران، درمان بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی، برجسته کردن غیرت ایرانی است. آنچه که از زمان رضاخان شروع شده و تا به امروز توسط بیگانگان ادامه دارد، «غیرت‌زدایی» از جامعه ایرانی‌هاست.

«لاتاری» یک فیلم خوب، مردم پسند و خوش ساخت است. همان که باید باشد. وقتی تماشاگران با هر پوشش و رنگ لعاب و عقیده و سلیقه، با شور و هیجان برای قهرمان ما کف می‌زنند، نشان می‌دهد که آقایان مهدویان و رضوی و دیگر همکاران پرتلاش‌شان، به خال زده‌اند!

«لاتاری» هشدار دهنده هم هست و توانسته با زبان مردمی و به دور از نصیحت و شعار، نقش سازنده خود را در عرصه سینمای انقلاب اسلامی به خوبی ایفا کند. «لاتاری» از قابلیت‌ها و تجربیات گذشته سینمای ایران به خوبی سود برده است. این مزیت سازندگان آن است. قیاس این فیلم با «سینمای کیمیایی» هم، مع الفارق و بلاوجه است. برای «اکران عمومی» نظراتم را در مورد «ریتم فیلم» و چند نکته ساده دیگر به دوستان منتقل خواهم کرد.”

تقدیر ضرغامی از عوامل لاتاری