بسم الله الرحمن الرحیم
امروز در ساختار مدیریت محلات، همه نهادهای فعال و موثر در محلات مانند بسیج، ائمه جماعات ، هیات های امناء مساجد و تکایا، سازمانهای مردم نهاد و معتمدین محلی حضور موثر و نقش جدی دارند.(مشارکت همدلانه)
ازاقدامات کارکردی و مثبت مدیریت شهری در عرصه های اجتماعی، فقر زدایی، کاهش آسیب های اجتماعی ، احیای شعارهای انقلاب اسلامی و تکریم وپاسداشت مناسبتهای انقلابی و ملی را می توان برشمرد.
دیدگاه شورای محترم اسلامی شهر آمل در زمینه مسائل اجتماعی در شهر بی بدیل وبر پایه پیشگیری از آسیب ها ست ،شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل تاکید بر مسائل اجتماعی را در کنار فعالیتهای خدماتی برای خود یک رسالت می داند.
شهروندان محترم استحضار دارند با وجود اینکه ماموریت ذاتی شورای اسلامی شهر و شهرداری ،کنترل و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نیست، ولیکن از راهبردهای اصلی شورای محترم اسلامی شهر ، تعمیق ارتباط مدیریت محلات با جریان متدین انقلابی در عرصه اجتماعی است و بحمدالله امروز شاهد نگاه ویژه ریاست محترم شورای اسلامی شهر به این موضوع مهم می باشیم.
اینجانب معتقدم حضور پر شور و تاثیرگذار خواهران و برادران متدین به عنوان شورایاران، مدیران محلات و کانون های محلی را می بایست فعال وباانگیزه نگاه داریم تا شورای اسلامی شهر از بازوان خود در سطح محلات درحوزه های بهداشت وسلامت،محیط زیست،زیباسازی،فرهنگی ،ورزشی ،علمی و…..بهره جویند.
رجا واثق دارم شورای محترم اسلامی شهر آمل در این دوره نیز با همگرایی و وحدت رویه و در مسیر پیشرفت و تعالی آمل عزیز همفکر و همدل گام برخواهند داشت تا یکایک مشکلات و معضلات شهر را حل نمایند ، البته حل تمام مشکلات فرصت زیادی را می طلبد ولیکن همچنان انتظار است که مردم همکاری ،همیاری ومعاضدت نمایند.
باعنایت به مذاکره با ریاست محترم شورای اسلامی شهر و ریاست محترم کمسیون اجتماعی ودیگر عزیزان شورا، اتفاق نظر جدی به مردمی کردن فعالیت های اجتماعی در سطح شهر وجود دارد و مصمم هستند که همه موانع پیش روی مردمی شدن فعالیتهای اجتماعی و مشارکت یکان یکان آملی های عزیز، از جمله عدم باور به ظرفیت و توانایی مردم را، برطرف نمایند.
ما در پی تقویت حضور و مشارکت اجتماعی مردم در عرصه های مختلف مدیریت شهری هستیم. سرمایههای انسانی و اجتماعی، ظرفیت و قدرت اصلی و پایه ای تمام کشورهاست، هر چه میزان باور مردم، اعتماد مردم، دلبستگی ملی، نشاط ملی و امنیت اجتماعی و ملی بیشتر مورد توجه شورای محترم اسلامی شهر و شهرداری قرار گیرد، آسیبهای اجتماعی نیز کمتر میشود در این زمینه ظرفیت های فراوانی ایجاد خواهد شد تا با هدف ساماندهی و هم افزایی، مدیریت و راهبری فعالیت ها و مشارکت های اجتماعی در سطح محلات شهر آمل به نخبگان و معتمدین محلات وشورایاران عزیز این بازوان ویاوران صدیق شورای اسلامی شهر سپرده شود.
ان شاالله باعنایت به نظر موافق ریاست محترم شورای اسلامی شهر ودیگر اعضای محترم،ان شاالله شاهد راه اندازی سرای محلات،پارک گفتگو،پارک مشاهیر آمل،فرهنگ سرای فناوری اطلاعات و …..در راستای جذب جوانان ، انتقال پیام راستین انقلاب اسلامی ، تبیین فرهنگ ایرانی و اسلامی ،ارتقا سطح آگاهی وبینش وایجاد پیوند بین نسلی ومستحکم بین آرمان ها ونسل جوان خواهیم بود.
درپایان سیاست های کلی شورای اسلامی شهر آمل در حوزه مسایل اجتماعی را معطوف به ساماندهی ،شناسایی واقدامات موثر در زمینه پیشگیری از مقوله تکدی گری وشناسایی وجمع آوری آنان،ساماندهی کودکان کار وکودکان خیابانی،توانمندسازی زنان سرپرست خانواده ومددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی،حمایت از تشکل های مردمی در زمینه اشتغال زایی وکارآفرینی،ایجاد زمینه بازگشت به جامعه وتسهیل فعالیت اجتماعی رهایافتگان از اعتیاد،برگزاری نشست های علمی وتخصصی در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی همچون طلاق واعتیاد،برگزاری کارگاه های آموزشی وتوانمندسازی در زمینه ازدواج و……می دانیم و بر این باورهستیم دستیابی به اهداف عالیه میسر نیست مگر با مشارکت همدلانه دستگاههای ذیربط همچون فرمانداری ویژه آمل،نیروی انتظامی،بهزیستی،کمیته امداد امام خمینی(ره) وسایر نهادهای مدنی که دراین مسیر همدل وهمراهند.
عباس اقوامی آملی
مشاور اجتماعی شورای اسلامی شهرآمل