با توجه به اینکه بسیاری از جوانان جویای کار و بیکار در جامعه ایران وجود دارند که به دنبال یک شغل دولتی هستند اما برخی از افراد نیز هستند که از فکر و خلاقیت ذهنی خود استفاده کرده و از آن برای رفع برخی از مشکلات مردم جامعه تلاش کردند.

هنگامی که جوانان پس از فارغ‌التحصیلی خود به انجام فعالیتی برای چرخش اقتصاد ایران می‌پرداند اما با سنگ‌اندازی‌های مختلفی و قوانینی مواجه می‌شوند که هیچ یک از افراد جامعه نمی‌توانند آن قوانین را ساده‌تر کنند.

در برخی موارد این افراد خلاق برای پیشبرد فکر خلاقانه خود با کمبود بودجه مواجه هستند و از مسؤولان درخواست حمایت می‌کنند و آنان نیز پیشنهاد دریافت تسهیلاتی را می‌دهند و در نهایت جوانان از پیشنهاد خود ناامید می‌شوند.

کارشناس قائم‌شهری عمران که تأییدهای مختلف علمی و برتری در رخداد‌های علمی را در رزومه خود که بارزترین آن المپیاد مخترعین جهانی نورنبرگ آلمان، المپیاد مخترعین جهانی ژنو سوئیس است، دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در فیستوال بین‌المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران در زمینه طراحی و ساخت دستگاه هوشمند حفاری و عملیات مربوط به آن از میان بیش از ۲ هزار طرح که از دیگر کشورها به دبیرخانه جشنواره معرفی شده بود، پس از داوری‌های گوناگون، چه حضوری و غیرحضوری، مدال ویژه اختراعات را کسب کردم.

http://www.bloghnews.com/images/docs/000271/n00271471-t.jpg

چاووش عزیزی کوتنایی افزود: با توجه به این همه رتبه‌های مختلف همچنان از درد بیکاری رنج می‌برم و پس از این موفقیت‌ها، هیچ عکس‌العمل مثبتی از مسؤولان ندیدم.

عزیزی تصریح کرد: با توجه به المپیادهای کسب شده در ادوار گذشته، حتی یک بنر و تقدیری انجام نشد.

وی گفت: در روز جوان تقدیری شد و سپس در همان سالن فراموش شد، اگر من ورزشکار بودم تمام شهر از پیروزی و موفقیتم بی‌شک گفته می‌شد.

این مخترع قائم‌شهری افزود: برخی اوقات احساس می‌کنم ایرانی نیستم، اصلا انسان نیستم، من خانه آن چنانی و ماشین مدل بالا نمی‌خواهم بلکه من شغل می‌خواهم و یا آنکه به طرحم توجه شود و تسهیلاتی دریافت کنم تا خودم و چهار جوان مشغول بکار شوند.

http://www.bloghnews.com/images/docs/files/000271/nf00271471-3.jpg

وی با بیان اینکه شرکت دانش‌بنیان راه‌اندازی کردم اما آن نیز به دلیل عدم فعالیت معلق شد، یادآور شد: وقتی کسی حمایت مالی نمی‌کند بنابراین نمی‌توانم به راحتی فعالیت کنم.

عزیزی تصریح کرد: این موضوع منطقی نیست، من در شهری زندگی می‌کنم که کاملا فرهیخت است اما متاسفانه هیچ حمایتی برای نخبگان نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه من عضو نظام مهندسی هستم اما دریغ از یک نگاه، گفت: آیا مدال ویژه فیستوال بین‌المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران و المپیاد جهانی مخترعین کار اشتباهی بود؟

این مخترع و کارشناس عمران قائم‌شهری تصریح کرد: امیدوارم روزی همه این مشکلات مرتفع و دردها کمتر و انسانیت‌ها بیشتر شود.

وی در پایان از پدر و مادر و دکتر رادمهر قدردانی کرد و گفت: مدال ویژه فستیوال بین‌المللی جایزه بزرگ اختراعات ایران را تقدیم به مردم صبور و فهیم و با صفای خوزستان می‌کنم که گرد و غبار حال این مردم را بی‌حال کرده و ما مخترعان باید دست به دست هم بدهیم با فکر و اندیشه نو، این مهمان ناخوانده را از دل و جان مردم بیرون کنیم.

به گزارش بلاغ، جوانان بدون همراهی مسؤولان قادر به انجام تفکرات خلاقانه خود نیستند اما برخی از مسؤولان حمایت از فعالان در عرضه پژوهش را به ظاهر به ضرر خود می‌دانند از آنان حمایت مالی نمی‌کنند، در حالی که این فعالیت‌ها به نفع خود آنان و کشورمان است.