کشف ۱۷۶ کیلوگرم موادمخدر در ۱۰ ماه گذشته در شهرستان قائمشهر یعنی ماهانه ۱۷ کیلو و ۶۰۰ گرم مواد مخدر در این شهرستان کشف شد؛ اگر این میزان مواد مخدر کشف نمیشد چه تعداد را در دام خود نابود میکرد.
در کنار این اطلاعاتی که فرمانده انتظامی شهرستان قائمشهر در نشست خبری مطرح کرده است؛ باید آمار ۴۶۳ نفر دستگیر شده مواد مخدر را نیز اضافه کرد که متوسط سن دستگیرشدگان بین ۲۲ تا ۲۵ سال بوده است؛ که با احتساب ۱۰ ماهه ۴۶ نفر به صورت میانگین در هر ماه دستگیر شدند یعنی ۴۶ نفر در گروه سنی ۲۲ تا ۲۵ سال که باید در دانشگاهها، بازار، شرکتها و یا در کنار خانواده به فکر تشکیل خانواده باشند، در پی اعتیاد دستگیر شدند و آرم زندانی شدن بهدلیل اعتیاد را به یدک میکشند.
طبری با تأکید بر اینکه عمده فعالیت خردهفروشان موادمخدر، در اطراف مدارس متوسطه و بین دانشجویان است، اضافه کرد: موادمخدر صنعتی به شکل غیراستاندارد تهیه میشود و بسیار خطرناک است، که امروزه مورد استفاده جوانان قرار میگیرد.
شیوع اعتیاد و موادمخدر در بین مدارس و دانشآموزان هم متاسفانه در حال عادی شدن است و مسئولان این بخش هم بدون اینکه مسئولیت خود را در این بخش بپذیرند یا در حال سرپوش گذاشتن هستند یا اینکه تقصیر را بر گردن دیگری میاندازند؛ با این حال باید که نهادهای که عنوان متولی را به دوش میکشند تا چه حد خود را مسئول میدانند.
وی با هشدار به والدین که باید فرزندان خود را کنترل کنند، بیان کرد: موادمخدر صنعتی پس از مصرف، قدرت بدنی فرد را تا ۱۰ برابر افزایش میدهد و در روزهای ابتدایی مصرف، هیچ علائم خاصی ندارد اما شش ماه تا یک سال، بافت سلولهای بدن تخریب میشود و اثرات تخریبی خطرناکی در فرد ظاهر میشود.
بدون شک حرفهای فرمانده انتظامی قائمشهر و هشدارهایی که دادند حرفهای بدون سند نیست اما در کنار والدین حتماً و حتماً نهادهای مختلفی مثل آموزش و پرورش، اداره ورزش و جوانان، ادارهکل اجتماعی استانداری، سازمانهای مردمهاد هم میتواند کلید هشداری را بردارند و برای نجات جوانانی که قرار است، دکتر، مهندس، معلم، کارگر و پرستار و … این شهر و دیار شوند نیز گام بردارند و نکته آخر اینکه آنچه سرهنگ طبری عنوان کرد؛ فقط معضلات یک شهرستان در حوزه اعتیاد، میزان کشفیات و دستگیرشدگان و معتادان این بخش است؛ مطمئناً این آمار در کل استان خیلی خیلی زیاد است و هشداری خطرناک.