مژگان شاکری در گفتگویی با خبرنگار مازندرانه در باره صنعت فرش و صادرات آن به کشورهای دیگر مطرح کرد: بیشتر فروش فرش های ایرانی به توریست هایی است که از خارج کشور به ایران می آیند و برای یادگاری یا سوغاتی فرش ایرانی را خریداری می کنند و اکثر این گردشگر ها از کشور هایی مثل لبنان، آمریکا، کانادا، انگلیس و فرانسه به ایران سفر می کنند .
وی افزود: استقبال مردم از فرش های دستباف نسبت به سال های قبل رونق زیادی داشته است لذا مردم فرش های ماشینی را دیگر مورد پسند خود نمی دانند چرا که فرش های ماشینی پس از مدتی استفاده و چند باری شستشو کیفیت خود را از دست می دهند .
شاکری در ادامه گفت: فرش های کلاژ یا ۴۰ تکه همان تکه هایی از فرش های قدیمی هستند که با اتصال هر تکه از آن ها به یک دیگر فرش زیبایی درست می شود که ویژگی های خاصی نیز دارد که در اصطلاح به آن ۴۰ تکه دوزی هم می گویند .
وی تاکید کرد: در بازار قیمت فرش های دست باف بر حسب سایز و کیفیت آن ها تشخیص داده می شود که متاسفانه افراد زیادی از مردم نمی توانند فرش های دستبافت را به علت قیمت بالای آن خریداری کنند .
مدرس قالیبافی تصریع کرد: در طول این مدت قالیبافانی داشتم که کم سن ترین آن ها ۱۷ سال و مسن ترینشان ۴۵ سال بود. لازم به ذکر است در قالیبافی افراد زیادی بینایی چشمان خود را از دست دادند.
شاکری در پایان اضافه کرد: من با داشتن ۱۲ سال سابقه در این حرفه توانستم چند نفری را به قالیبافی مشغول کنیم و یکی از مشکلات ما در قالیبافی نبود نیروی انسانی و حمایت نکردن مسئولین از این حرفه است و همه ی ما قالباف ها این کار را با علاقه خود انجام می دهیم .
خبر: آیدا اسلامی