ریاست دانشگاه جامع علمی و کاربردی فرهنگ و هنر آمل در خصوص ۲ فصل نامه فرهنگ تبرستان بیان کرد: در دهه هشتاد، ۲ فصل نامه فرهنگ تبرستان با همکاری هیات مدیره دانشگاه شکل گرفت که تا سال ۹۳ در ۸ شماره به صورت کتاب ارائه شد و در سال ۹۶ پس از پیگیری های فراوان و موفقیت نشریه در این چند سال موفق به اخذ مجوز شد و در حال حاضر این نشریه تحت نظارت اداره کل ارشاد اسلامی استان مازندران به چاپ می رسد.
وی در ادامه تصریح کرد: هر پژوهشگری که در زمینه ی مازندران شناسی فعالیت داشته باشد می تواند از ۲ فصل نامه ی فرهنگ تبرستان به عنوان یک منبع استفاده کند که متاسفانه به علت مشکلات مالی تیراژ چاپ نشریه ما هر شماره کمتر از قبل می شود و برای حفظ فرهنگ مازندران ما در هر چاپ بالغ بر ۱۰ میلیون هزینه می کنیم .
روح الله افراه در مورد برگزاری اردوهای جهادی توسط دانشجویان مرکز علمی و کاربردی گفت: دانشجویان ما مدرسه ای را در روستای کمانگر کلای دابودشت شناسایی کردند که در تابستان امسال در بخش عمرانی، فرهنگی و آموزشی با برگزاری اردوی جهادی به فعالیت پرداختند.
افراه در ادامه افزود: بسیاری از دانشگاه ها ۳۵% شهریه فرهنگی از هر دانشجو دریافت می کنند که مرکز علمی و کاربردی آمل نه تنها این مبلغ را نمی گیرد بلکه ۱۵% شهریه هر دانشجو را به دولت می دهد و مرکز ما اگر بیشتر از وظیفه خود انجام نداده باشد کمتر از آن انجام نداده است.
وی در رابطه با برنامه های فرهنگی شاخص دانشگاه علمی و کاربردی اظهار کرد : در تمامی مناسبت های ملی و بومی مرکز علمی و کاربردی آمل به اجرای برنامه های فرهنگی یا برگزاری اردوهای راهیان نور، مراسم شب یلدا، تیر ماه سیزده شو و برنامه های دیگری می پردازد .
این مقام مسئول در خصوص مقام شامخ شهدا گفت: مرکز علمی و کاربردی مفتخر است که محصلانی چون شهید حمزه حاجی زاده و روح الله صحرایی در آن تحصیل کرده اند و هر سال ما به رسم ادب از خانواده گرانقدر این شهدا طی مراسمی تقدیر می کنیم .
وی با اشاره به متفاوت بودن دانشگاه فرهنگ و هنر پنج در مورد ارائه ی رشته های فرهنگی و هنری بیان کرد: کسی توقع رشته مهندسی آب و فاضلاب را از دانشگاه ما ندارد اما می توانند این توقع را داشته باشد که در دانشگاه ما رشته عکاسی ارائه شود چرا که ۷۰ درصد رشته های دانشگاه علمی و کاربردی در حوزه ی فرهنگ و هنر و ۳۰ درصد سایر رشته ها در مرکز ما ارائه می گردد و چون رشته های آموزش بازیگری، طراحی دوخت، کارگاه عکاسی در دانشگاه راه اندازی شده است، دانشجویان علاقه مند می توانند در این رشته به تحصیل بپردازند.
ریاست دانشگاه جامع علمی و کاربردی فرهنگ و هنر آمل در خصوص سطح علمی مرکز علمی و کاربردی اضافه کرد: گروه های علمی ما در دانشگاه هم سطح با دانشگاه های معتبر استان و کشور هستند و اساتیدی که در دانشگاه علم و کاربردی آمل تدریس می کنند از اساتید بزرگ و مهم استان و کشور هستند.
وی تصریح کرد: دانشگاه علمی و کاربردی جزء معدود دانشگاهایی در کشور است که اساتید برای تدریس باید دارای کد مدرسی باشند و نیز از فیلتر های خاص عبور کنند و هم اکنون مرکز علمی و کاربردی فرهنگ و هنر پنج شامل ۱۶۰ استاد حق التدریسی فعال است و حدود ۹ رشته کاردانی و ۹ رشته کارشناسی نیز در این مرکز ارائه می شود.
افراه ادامه داد: مرکز ما با در نظر گرفتن آمار بیش از ۷۰۰ دانشجو در این مرکز مشغول به تحصیل در این رشته هستند.
وی با بیان اینکه یکی از ماموریت های ما تربیت نیروی ماهر است ادامه داد: ما برای به سرانجام رساندن این هدف در در مرکز دانشجویی برای کارشناسی پیوسته دانشجو نمی پذیریم و به جای آن دانشجوی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته جذب می کنیم تا اگر دانشجویی در طول ۲ سال تحصیل خود در مقطع کاردانی به رشته تحصیلی خود علاقه ای نداشت بتواند در کارشناسی تغییر رشته دهد.
روح الله افراه در مورد فعالیت هایشان در حوزه بین الملل عنوان کرد: در حوزه ی بین الملل ما قصد همکاری با یکی از دانشگاه های مسکو را داشتیم که متاسفانه به دلایلی این همکاری به سرانجام نرسید .
وی در پایان افزود: طبق پژوهش انجام شده در سال ۹۴ بیش از ۶۰ درصد دانشجویان فارغ التحصیل از مرکز علمی و کاربردی فرهنگ و هنر پنج در زمینه تحصیلی خود مشغول به کار شدند.
خبر: مسیح مسلمی پاشا